İsmail Kartal hastaneye mi kaldırıldı? İşte son durum

Ali Bozkurt
17.07.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 17:16

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Kartal ise sosyal medyadan açıklama yaptı.

İsmail Kartal hastaneye mi kaldırıldı? İşte son durum

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal hakkında flaş iddia gündeme geldi. Tecrübeli teknik adamın hastaneye kaldıldığı iddia edildi. Detaylar...

Kalp krizi geçirdi

Sosyal medyada çıkan iddialara göre; İsmail Kartal, kalp krizi nedeniyle Ataşehir Acıbadem hastanesinde yoğun bakıma kaldırıldı. 

İsmail Kartal'dan açıklama geldi

Tecrübeli teknik adam sosyal medyada gündeme gelen haberleri yalanlarken hastaneye kontrol amaçlı gittiğini duyurdu. İşte İsmail Kartal'ın açıklaması;

''Kalp krizi geçirdiğim iddiası doğru değildir''

"Her sene olduğu gibi bu yılda düzenli sağlık kontrollerim için hastanede çeşitli kontroller yaptırdım. Ancak ortalıkta yayılmış olan kalp krizi geçirdiğim iddiası doğru değildir. Siz çok değerli takipçilerimi, sevdiklerimi ve taraftarlarımı böyle yanlış bir haber ile meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapmak ihtiyacı duydum. Şuan sağlığımla ilgili herhangi bir durum yoktur. Tüm arayan soranlara çok teşekkür ederim. Hepinize sevgiler..."

Senin için hazırladığımız haberler