Fenerbahçe'de İsmail Kartal, savunmaya transfer istedi

Ali Bozkurt
28.10.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 28.10.2023 - 09:17

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe yoluna namağlup devam ederken savunma oyuncuları Serdar Aziz ve Djiku'nun sakatlanması sonrası gözler transfer dönemine çevrildi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, savunmaya transfer istedi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de savunma da yaşanan sakatlıklar sonrası gözler ara transfer dönemine çevrildi. Önce Serdar Aziz'in ameliyat olduğu açıklanırken daha sonra Alexander Djiku'nun sakatlandığı açıklandı. Detaylar...

Becao ile Djiku’nun uyumu mest etti

Fenerbahçe'de yeni transferler Becao ile Djiku’nun savunmada birbirine uyumu taraftarları mest etmeyi başarmıştı. İkili sezon başından bu yana tüm kulvarlarda savunmada birlikte boy gösterdiler. Fakat Djiku, Konferans Ligi'nde oynanan Ludogorets maçında yaşadığı sakatlık sonrası MR'ı çekildi.

Luan Peres ve Serdar Aziz yok

Fenerbahçe'de ilk önce Luan Peres sakatlandı, geçtiğimiz günlerde de Serdar Aziz Almanya’da ameliyat oldu. Bu nedenle iki oyuncudan uzun süre yararlanılamayacak.

Djiku'da sakatlandı

Fenerbahçe'de savunma da sakatlanan üçüncü isim ise Alexander Djiku oldu. Başarılı oyuncunun Ludogorets maçında yaşadığı sakatlık sonrası tedavisine başlandı. 3 ila 6 hafta arasında sahalardan uzak kalması bekleniliyor.

Samet Akaydın'a güveniliyor

Teknik heyetin özellikle milli maçlardaki performansıyla kendini hazır tuttuğunu gösteren ve ‘forma rekabetine’ hazırım mesajını veren Samet’e güvendiği öğrenilirken, yoğun tempoda uzun süre üç defansla devam edilmeyeceğini düşündüğü bildirildi.

Djiku yerine Samet

Çekilen MR’ında sağ ayak 5. metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilen Djiku'nun operasyon geçirmesine gerek olmadığını öğrenilirken, Pendik deplasmanında onun yerine Samet Akaydın görev yapacak.

Devre arasında savunmaya takviye olacak

Milliyet'te yer alan habere göre; Sarı-lacivertli idareciler, Teknik Direktör İsmail Kartal ile yapacağı toplantının ardından geniş bir liste hazırlayacak, belirlenen oyuncularla ve kulüpleriyle masaya oturacak.

Senin için hazırladığımız haberler