Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası İsmail Kartal Açıklama Yaptı

06.03.2022 - 21:43 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 21:56

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Kadıköy'de karşılaştı. Dev maç 1-1 berabere biterken, Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal açıklama yaptı.

Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası İsmail Kartal Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u sahasında konuk etti. Zorlu maçtan 1-1 beraberlik skoru çıkarken, Sarı-Lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

"Taraftar varsa biz varız"

Taraftardan bahseden İsmail Kartal, "Bugün stadyumu dolduran büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Taraftar varsa biz varız. 10 kişi kalmamıza rağmen, muhteşem taraftarımıza böyle bir mücadele verdik... Maçı kazanmak istiyorduk ama berabere bitirdik. Onlar bizim yanımızda oldukça, bu takım sezon sonuna kadar mücadelesine devam edecek." dedi.

"11'e 11 olsaydık, maçın favorisi bizdik"

İsmail Kartal, "Biz iyi yoldayız. Taraftarı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. 10 kişiyle alınan bu 1 puan, çok anlamlı ve çok kıymetli. Ortaya koyduğumuz mücadelenin gücünü taraftarımıza armağan ediyorum. 11'e 11 olsaydık, maçın favorisi bizdik. Bütün planlarım tutmuştu. Kırmızı kart planları bozdu." şeklinde konuştu.

"Bana 'Devam hocam' dediler"

Kartal, "Planımızı yürütmek için oyuncularımı hep uyardım. Onlar da bana 'Devam hocam' dediler. İlk maçta da kırmızı kart, bu maçta da kırmızı kart. İnanamıyorum. Bu kadar kolay mı? Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den açıklama geldi

Fenerbahçe'nin açıklamasında, "Galip geldiğimiz maçların ardından seçtiğimiz “maçın oyuncusunu” bu maç seçemiyoruz! Bu maçın oyuncusu: 73 dakika 10 kişi oynayan, mücadeleden bir an vazgeçmeyen Fenerbahçemiz, haksız şekilde oyundan atılan İrfan Can’ımız, 90 dakika takımımızı ateşleyen BÜYÜK TARAFTARIMIZDIR!" ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler