İsmail Kartal milli arayı değerlendirdi: "Oyuncularımızın neler yapabileceğini test ettik"

16.09.2023 - 08:45 | Son Güncellenme: 16.09.2023 - 08:55

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, milli arayı değerlendirdi. 62 yaşındaki başarılı çalıştırıcı, "Birçok oyuncunun son durumunu gördük" dedi...

İsmail Kartal milli arayı değerlendirdi: "Oyuncularımızın neler yapabileceğini test ettik"

Trendyol Süper Lig'de yarın Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, milli arayı değerlendirdi.

"Oyuncuların son durumlarını yakından görme fırsatı bulduk"

Fanatik'te yer alan habere göre; kendileri için çok verimli bir dönem geçirdiklerini belirten başarılı teknik adam, “Birçok arkadaşımız milli görev için ülkelerine gitti. Biz de kalan diğer futbolcularla yoğun bir mesai harcadık. Bazı oyuncuların son durumlarını yakından görme fırsatı bulduk. 

"Arkadaşlarımızın başka bölgelerde neler yapabileceklerini test ettik"

Ayrıca hepsinin kendi pozisyonları dışında, hangi alternatif mevkilerde oynayabileceklerine dair çalışmalar yaptık. Sezon içinde sakatlıklar ve cezalar olabiliyor. Biz de arkadaşlarımızın başka bölgelerde neler yapabileceklerini test ettik” dedi.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri’ne zaferle başladı
Habere Git

Sarı-Lacivertliler’de milli futbolcular da hafta içerisinde takıma dönmeye başladı ve tam kadroya ulaşıldı. 

"21 günde oynanacak 7 önemli karşılaşma var"

Oyuncularının sakatlık yaşamadan takıma dönmesi ve kadro genişliği hakkında konuşan İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:

Her teknik adamın en büyük korkusu, milli göreve giden oyuncusunun sakatlık yaşamasıdır. Çok şükür bu durum başımıza gelmedi. Artık hep birlikte Antalyaspor maçına odaklanmış durumdayız. Önümüzde diğer milli araya kadar 21 günde oynanacak 7 önemli karşılaşma var. 

Rakibe göre kadro

Kadromuz bu yoğun periyodu kaldıracak güçte ve genişlikte. Maç maç düşünerek ilerleyeceğiz. Rakiplerin güçlü ve zayıf yönlerine göre 11’ler kullanacağız.

İlgini Çekebilir
Galatasaray 3 puan peşinde! Rakip Samsunspor...
Habere Git

Taraftardan destek istedi

Deneyimli hoca, hiçbir oyuncusunun forma adaleti konusunda endişe yaşamaması gerektiği mesajını verdi. Son olarak 12. adama seslenen Kartal, “Muhteşem taraftarımızın itici gücü ile bu sezon büyük işler başaracağımıza inanıyorum. Onların desteği çok önemli” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler