Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Gönderilecekler Listesi

Akın Ungan
02.07.2023 - 10:45 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 11:08

Son dakika | Fenerbahçe'de göreve gelen teknik direktör İsmail Kartal, takımdan gönderilecek futbolcular listesini Ali Koç yönetimine sundu. Detaylar.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Gönderilecekler Listesi

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, mutlak şampiyonluk parolasıyla gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Jorge Jesus ile yolların ayrılmasının ardından göreve İsmail Kartal'ı getiren Ali Koç yönetimi, hocasının raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına start verdi.

İsmail Kartal mesaiye başladı

Geçtiğimiz gün Fenerbahçe ile sözleşme yapan İsmail Kartal, takımın başında mesaiye başladı. Tecrübeli teknik adam Sarı-Lacivertliler ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Kartal, yönetime raporunu sundu

Takımla çalışmalara başlayan teknik direktör İsmail Kartal, ilk raporunu Ali Koç yönetimine sundu. Transferini istediği futbolcuları ve mevkileri sıralayan Kartal, gönderilmesini istediği isimleri de listeledi.

İlgini Çekebilir
Kartal ve Koç'tan Merih Demiral'a telefon! "Yaşananları unutalım..."
Habere Git

Zajc mutlaka kalmalı

Bir önceki sezon Fenerbahçe'yi kötü bir dönemde devralan İsmail Kartal, Miguel Crespo ile beraber orta sahanın değişmez isimlerden birini de Miha Zajc olarak görmüştü. Zajc'ın performansını geliştiren deneyimli çalıştırıcı, Crespo ile yakaladığı uyumu çok kez kullandı. Kartal, yönetime verdiği raporda sözleşmesi sona eren ve ayrılması gündemde olan Sloven futbolcu ile kontrat imzalanmasını istedi.

Serdar Aziz'e teklif beklenecek

İsmail Kartal, transfer tekliflerinin gelmesi durumunda tecrübeli savunmacı Serdar Aziz'in takımdan gönderilebileceği yönünde rapor sundu. Ali Koç yönetimi, Serdar Aziz'e gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak.

Acil bir stoper!

Serdar Aziz'in gönderilmesine sıcak bakan İsmail Kartal, kadroya acil olarak bir stoper takviyesi yapılmasını istedi. Transfer çalışmalarına hız katan Sarı-Lacivertliler'in öncelikli hedefini savunma hattı oluşturdu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, Hırvat yıldız için harekete geçti
Habere Git

Hedef Livakovic, olmazsa alternatif...

Altay Bayındır ve İrfan Can Eğribayat rekabetini farklı bir boyuta taşımayı hedefleyen İsmail Kartal, kaleyi yıldız bir isme emanet etmek istiyor. Kanarya'nın uzun zamandır gündeminde yer alan Dominik Livakovic transferinin bitirilmesini talep eden teknik direktör, yıldız eldiven ile şartların sağlanamaması durumunda alternatif isimlere yönelinmesini istedi.

Oosterwolde kararı kamp sonunda

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Parma'dan transfer ettiği genç sol bek Jayden Oosterwolde, performansıyla eleştiri toplamıştı. 22 yaşındaki futbolcunun 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli fazla görülürken, Jesus yönetiminde sergilediği performans yetersiz bulunmuştu. İsmail Kartal, futbolcu hakkında kararını kamp sonunda verecek.

İşte İsmail Kartal'ın gönderilecekler listesi

İsmail Kartal'ın takımdan kesin olarak gönderilmesini istediği isimler belli oldu.

  • Gustavo Henrique
  • Willian Arao
  • Joao Pedro
  • Diego Rossi
İlgini Çekebilir
Arda'nın F.Bahçe'deki geleceği belli oluyor! İşte kararını vereceği tarih...
Habere Git
  • Serdar Dursun
  • Osayi Samuel
  • Joshua King
  • Nazım Sangare
Senin için hazırladığımız haberler