İsmail Kartal'dan Alanyaspor beraberliği sonrası taraftara özür mesajı

Orhan Gülek
11.02.2024 - 21:39 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 22:20

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonu Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal değerlendirmede bulundu.

İsmail Kartal'dan Alanyaspor beraberliği sonrası taraftara özür mesajı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve zirve yarışındaki rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisine düşmüş oldu.

Maç sonu Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal değerlendirmede bulundu.

"Orada oyunun temposunu düşürmeliydik"

Maça iyi başladıklarını söyleyen Kartal, "Maçı kazanmayı çok istiyorduk. İyi başladık. Maç başından sonuna kadar kontrol bizdeydi. Oyuncular ve taraftarlar, çok coşkulu ve istekliydi.  Fakat, 2 kere kalemize geldiler ve 2'si de gol oldu. 2-1 öne geçtik. Orada oyunun temposunu düşürmeliydik." dedi.

"Kazanmayı çok istedik"

2-1 öne geçtikten sonra tempoyu düşürmeleri gerektiğini söyleyen Kartal, "Bu bir puan maçı, şampiyonluğa oynuyoruz. 3 ve 4'ü atmak için oynamalıyız ama çok erken gol yedik. Birazcık tempoyu düşürüp rakibi kontrol altına alabilseydik 3 puanla ayrılabilirdik. Olmadı. Rakip de iyi mücadele etti. Önümüze bakacağız. Kazanmayı çok istedik. Kazanamadığımız için taraftarlarımızdan özür diliyoruz." sözlerini sarf etti.

“Taraftarlarımızı mutlu etmek için oynuyoruz”

Kadıköy’de taraftarlarla ilgili sorulan soruya Kartal, “Taraftarlarımız her maç olduğu gibi bu akşam da takımı, oyuncularımı çok güzel desteklediler. Çok çabuk gol yedik. Zorladık, istedik, değerlendiremedik olmadı. Taraftarlarımız her şeyimiz onları mutlu etmek için oynuyoruz” yanıtını verdi.
İsmail Kartal, ‘Yine aynı 11 ile mi çıkardınız’ sorusuna, “Aynı 11 ile çıkardım” dedi.

“Önümüzde 13 tane lig maçı var”

Alanyaspor maçının son dakikalarında uzun toplarla çıkıldığı sorusuna yanıt veren Kartal, ligin kalan bölümüyle ilgili ise şunları söyledi:
“Ara ara uzun toplarla oynamış olabiliriz ama oyunun bütün genelince savunmanın baskısını kırarak topla çıktık, çok pozisyonlar ürettik. İsteği, coşkusu bazı oyuncularda panik oluşturmuş olabilir. Bu maç geride kaldı, bundan ders çıkaracağız. Çalışıp, hazırlanacağız Rize’ye gideceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Daha önümüzde 13 tane lig maçı var. Bu yarışta neler olacak hep beraber göreceğiz.”

“Ryan Kent’i listeye yazdırdık, 15 oyuncudan 1 tanesini çıkaracağız”

Uzun zaman sonra süre bulan Ryan Kent’in performansı ve liste ile ilgili konuşan İsmail Kartal, “Ryan Kent, değerli oyuncumuz. İsmini de Avrupa listesine yazdık. Türkiye ligi için 48 saat içerisinde federasyona liste vereceğiz. Şu anda elimizde 15 tane oyuncumuz var 1 tanesini dışarı çıkaracağız. Ekibimle birlikte bunun kararını vereceğiz” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler