İsmail Kartal sessizliğini bozdu! Fenerbahçe sorusuna cevap verdi!

07.01.2022 - 09:13 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 09:45

Teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe'den teklif aldı mı? Pereira ile yolların ayrılmasının ardından adı sarı lacivertli kulüple anılan Kartal ilk kez konuştu.

İsmail Kartal sessizliğini bozdu! Fenerbahçe sorusuna cevap verdi!

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Fenerbahçe'de yeni teknik adamın kim olacağı merak ediliyor.  Sarı-lacivertli kulübün teknik direktör adaylarından biri olan İsmail Kartal sessizliğini bozdu.    

Bir çok isim gündeme geldi

Vitor Pereira ile ayrılığın üzerinden 17 gün geçerken gündeme birçok isim geldi. Özellikle Joachim Löw, Slaven Bilic, Jorge Jesus ve İsmail Kartal'ın isimleri ön plana çıkmıştı.

İsmail Kartal'dan teklif açıklaması

Skorer'den Caner Bakır'ın haberine göre; Konuyla ilgili ilk kez konuşan 60 yaşındaki teknik adam Fenerbahçe'den herhangi bir teklif gelip gelmediğiyle ilgili soruya, 'Herhangi bir teklif almadım bende gelişmeleri basından takip ediyorum' cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Salih Uçan Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Berke Özer, Fenerbahçe'de kalacak mı?
Habere Git

Fenerbahçe'nin son kupasını İsmail Kartal kazandırdı

2014-2015 sezonunda sarı laciverli takımda teknik direktör olarak görev yapan İsmail Kartal, 46 maçta 30 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgi ile başarılı bir grafik çizerken, maç başına 2.17 puan ortalaması tutturdu. Fenerbahçe'nin son kupası olan TFF Süper Kupası da Kartal'ın yönetiminde geldi. 

Löw, Kocaman ve Yanal'ın yardımcılıklarını yaptı

1996-1999 arası Fenerbahçe'de yardımcı hocalık yapan ve hatta Löw'le çalışan tecrübeli hoca, 2003-04'te de altyapıda görev aldı ve PAF takımıyla başarılar kazandı. Kartal, 2010-14 arası Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ın yardımcısı olarak da görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler