Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Açıklama Yaptı

Akın Ungan
15.05.2022 - 21:39 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 21:59

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşılaştı. Maçı 0-0 berabere bitiren Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklama yaptı. İşte detaylar.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 0-0 berabere sona erdi. Maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"Bu takım bugün kazanmak için sahaya çıktı"

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal şunları söyledi: "Şuradan başlamak istiyorum. İkinci yarı itibariyle son 13 maç, 10 galibiyet, 3 beraberlik alan bu takım, bugün kazanmak için sahaya çıktı. İlk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamazsakta ikinci yarı tempoyu arttırdık. Bir golü bulsaydık maçı kazanabilirdik ve arkası gelirdi."

"Ligi ikinci bitireceğiz"

"Sonuçta sezonun sonu geldi. Yıpranmışlık, bahar yorgunluğu vardı. İStediğimiz oyunu oynayamasakta ikinci yarı Fenerbahçe gibi oynamaya çalıştık. Rakibimizin 3 puan önündeyiz ve +9 averajımız var. İnşallah önümüzdeki hafta alacağımız puan ve puanlarla ligi ikinci bitireceğiz. Her maçı kazanmak isteriz ama kazanamayabilirsiniz."

"Fenerbahçe 1 adım öndeydi"

"Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kazanarak onlara galibiyet hediye etmek istedik. Ben gene de taraftarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ederim. Elimizdeki kadro belli. Elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalıştık. Oyuncularımda elinden geleni yaptı. Rakip takıma bakıyorsunuz tam kadro gelmişler. Oyunun geneline baktığımız zaman Fenerbahçe 1 adım öndeydi."

"Biz taraftarın tepkisini anlayamadık"

İsmail Kartal, bitime 5 dakika kala Kadıköy tribünlerinden yükselen protestolar hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "Biz de onu içeride konuştuk. Tabii ki ligin son iç saha maçında galip gelerek, taraftarımızı mutlu olarak uğurlamak çok isterdik. Fakat olmadı. Biz taraftarın tepkisini anlayamadık. Kime tepki koydular bilmiyorum. Bana mı tepki koydu, takıma mı, hakeme mi, rakibe mi bilmiyoruz. Olmasaydı tabii ki daha iyi olurdu."

Senin için hazırladığımız haberler