Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan açıklamalar

Feride Kara
09.06.2022 - 22:35 | Son Güncellenme: 09.06.2022 - 22:42

Bu sezon aldığı 36 puanla Spor Toto Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor'da başkan Tahir Kıran gündeme dair açıklamalarıyla A Spor ekranlarına geldi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan açıklamalar

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran A Spor'da yayınlanan Transfer Raporu programında önemli açıklamalar yaptı. İşte Kıran'ın o açıklamaları. 

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ı borçsuz bırakır

Beşiktaş Başkanı Çebi'nin para konusundaki tutumunu anlatan Kıran: "Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ı borçsuz bırakır. Para konusunda çok iyi. Az önce yanındaydım, 'Ahmet abi, bizi yanında staja alman lazım' dedim. Ahmet abiyle pazarlık yapamazsın."

Gedson Fernandes basit bir transfer oldu

Galatasaray'ın gündemindeyken Beşiktaş'a ordan da Rizespor'a transfer olan Gedson Fernandes hakkında Kıran "Gedson Fernandes bizim için basit bir transfer oldu. 1 saat içinde transfer ettik. Menajer Ahmet Bulut aradı. Galatasaray'a verecektik olmadı, bir türlü frekansı tutturamadık dedi. Tamam ne istiyor dedim. Ben bu kadar veririm dedim. Ahmet de tamam, çocuğun menajerinin parasını kesmeyin de benden kesin bir şey olmaz dedi."

İlgini Çekebilir
Çaykur Rizespor, Yusuf Sarı ile yollarını ayırdı
Habere Git

İsmail Kartal'a teessüf ederim

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal'a kırgınlığını belirten Tahir Kıran "İsmail Kartal'a teessüf ederim. Skor 6-0 olmuş, hala gol diye bağırıyor, Fenerbahçe'de kalmak için. Eee kalamadın. Kendisi bir de Rizeli. Sen Rize'nin ekmeğini yedin, ayıp değil mi?"

Senin için hazırladığımız haberler