Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Antalyaspor maçı öncesi iddialı sözler

Orhan Gülek
03.02.2024 - 18:39 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 18:47

Son dakika Süper Lig haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Antalyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Antalyaspor maçı öncesi iddialı sözler

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sergen Yalçın'ın takımı Antalyaspor'a konuk oluyor. Bir önceki karşılaşmada Cengiz Ünder'in attığı iki gollerle Ankaragücü'nü deviren Kanarya, Kayserispor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor'un karşısına çıkacak. Fenerbahçe, maç eksiğiyle Galatasaray'a kaptırdığı liderliği geri almak istiyor.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

"3 puan için en iyi şekilde hazırlandı"

Maça iyi hazırlandıklarını söyleyen İsmail Kartal, "Biz her maç gibi, Antalyaspor maçına da gayet iyi hazırlandık. Ayrılanlar var, sakatlıktan dönenler var. Hepsiyle birlikte iyi çalıştık. Şampiyonluk yolunda her maça kazanmak için çıktığımız için 3 puan için en iyi şekilde hazırlandık." dedi.

"Antalyaspor'u iyi analiz ettik"

Antalyaspor'un duran top zafiyeti hakkında gelen soruyu yanıtlayan Kartal, "Biz oyunu bir bütün olarak düşünüyoruz. Antalyaspor'u iyi analiz ettik ve iyi hazırlandık. Bunu da rakibe hissettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Antalyaspor - Fenerbahçe
Habere Git

İşte Antalyaspor - Fenerbahçe maçının 11'leri

Antalyaspor: Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Larsson Kaluzinski, Safuri, Saric, Bytyqi, A.Buksa.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar, Ferdi, Krunic, İsmail, Szymanski, Tadic, Cengiz, Dzeko

Çağlar ilk kez kadroda

Fenerbahçe, dün yaptığı son antrenmanın ardından akşam saatlerinde Antalya’ya gitti. Yeni transfer Çağlar Söyüncü, ilk kez kadroda yer aldı. Lazio’ya imza atacakken son anda vazgeçerek transferin suyan düşmesine neden olan Ryan Kent de Antalya’ya götürüldü. Sarı-Lacivertliler’de henüz hazır hale gelmeyen Becao, sakatlığı devam eden Fred ve Afrika Uluslar Kupası’nda yer alan Osayi-Samuel kadroda yer almadı.

İki yıldız ceza sınırında

Sarı-Lacivertliler Jayden Oosterwolde, sarı kart cezasını Ankaragücü maçında çekti ve Antalyaspor mücadelesinde kadrodaki yerini alacak. Ancak Fenerbahçe’de iki önemli isim bu karşılaşma öncesinde ceza sınırında yer alıyor. Alexander Djiku ve Michy Batshuayi, Antalya maçında kart görmeleri halinde ligdeki Alanyaspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Senin için hazırladığımız haberler