Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Fred kararı! 8 numara oynayacak isim belli oldu

Özgür Koç
26.01.2024 - 09:39 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 09:47

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Samsunspor maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Fred'in yerine 8 numarada oynatacağı ismi belirledi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Fred kararı! 8 numara oynayacak isim belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de, Samsunspor ile oynanan karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle maçı tamamlayamayan ve çekilen MR sonucunda tendonunda yırtık tespit edilen Brezilyalı yıldız Fred uzun süre sahalardan uzak kalacak.

İsmail Yüksek beklentiyi karşılayamadı

Sarı lacivertlilerde Fred'in yokluğunda 8 numarada kimin forma giyeceği merak konusu olurken, Başakşehir deplasmanında Fred'in bölgesinde görev verilen İsmail Yüksek istenilen performans veremedi.  

Kartal, Fred'in yerine İrfan Can'ı oynanacak

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Brezilyalı oyuncunun eksikliğini sezonun formda ismi İrfan Can Kahveci ile kapatmayı hedefliyor. 

8 numara İrfan'a, sağ kanat Cengiz'e emanet

Teknik heyet, 28 yaşındaki milli futbolcuya, Fred iyileşene kadar orta sahanın merkezinde görev vermeyi planlarken sağ kanatta ise formayı Cengiz Ünder alacak. Aynı zamanda İrfan Can ile savunma-hücum köprüsünün kurulması amaçlanıyor.

En skorer sezonunu yaşıyor

28 yaşındaki İrfan Can Kahveci kariyerinin en skorer sezonunu yaşıyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 32 maçta görev alan milli futbolcu bu karşılaşmalarda gösterdiği 12 gol ve 9 asistlik performansıyla 21 gole direkt etki etti.

Senin için hazırladığımız haberler