Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçında Jayden Oosterwolde İlk 11'de başlayacak

Özgür Koç
17.02.2024 - 10:42 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 10:49

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu olacak. Sarı-Lacivertliler'de İsmail Kartal sol bekte o isme şans verecek. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçında Jayden Oosterwolde İlk 11'de başlayacak

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşacak.  Sarı-Lacivertli takımda, teknik direktör İsmail Kartal kadroda değişikliğe gitti. 

Jayden Oosterwolde geri dönüyor! 

Fenerbahçe'nin ligde oynadığı Antalyaspor ve Alanyaspor karşılaşmalarında kadroda yer almasına karşın süre alamayan Jayden Oosterwolde ilk 11'e dönüyor. Hollandalı futbolcu bu akşam Çaykur Rizespor deplasmanında sol bekte forma giyecek. Sağ bek de ise Ferdi Kadıoğlu başlayacak. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Fenerbahçe'de 25'i ilk 11 olmak üzere 31 maçta forma giyen Oosterwolde, sol bek ve stoper pozisyonlarında görev aldı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 22 yaşındaki Hollandalı son haftalarda formayı Mert Müldür'e kaptırmıştı. 

Fenerbahçe'ye Parma'dan geldi 

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon devre arasında Parma'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, sezon öncesi ve Ocak ayında talipleri çıksa da Sarı-Lacivertli kulüp gidişine izin vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler