İsmail Kartal'dan İstanbulspor maçı öncesi Galatasaray'a gönderme

Orhan Gülek
26.05.2024 - 18:14 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 18:20

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbulspor maçı öncesi ezeli rakipleri Galatasaray'a şampiyonluk göndermesinde bulundu. İşte detaylar...

İsmail Kartal'dan İstanbulspor maçı öncesi Galatasaray'a gönderme

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor’u ağırlıyor. Kadıköy'de oynanacak maçta kulaklar Konya'da olacak. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında kazanan Fenerbahçe, şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşımıştı. Sarı-lacivertleri bu akşam kazanıp, Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbulspor maçı öncesi açıklamalar yaptı.

"Rams Park'tan, Trabzon'dan nasıl çıktığımızı herkes gördü"

İsmail Kartal yaptığı açıklamada, "Kendi taraftarımızın önünde şampiyon takım olarak, iyi futbol oynayarak, rakibimizin maçını bekleyip sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Rams Park'tan, Trabzon'dan nasıl çıktığımızı herkes gördü. Gerçek şampiyonunu kim olduğunun farkındalar. Şampiyon takım olarak oynayıp kazanmak istiyoruz. Şampiyon olarak bu akşam burada sezonu kapatabiliriz diye düşünüyorum." dedi.

"İyi futbol oynayarak sezonu bitirmek istiyoruz"

İsmail Kartal ayrıca, "Taraftarımızı da mutlu etmek için iyi mücadele etmemiz gerekiyor. İyi futbol oynayarak sezonu bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin İstanbulspor 11'i

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu:

  • Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, Joshua King, Fred, Szymanski, Dusan Tadic, Serdar Dursun, Dzeko.
Senin için hazırladığımız haberler