Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Mert Müldür kararı

Akın Ungan
19.11.2023 - 10:09 | Son Güncellenme: 19.11.2023 - 10:22

Fenerbahçe, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Maç öncesi teknik direktör İsmail Kartal, milli futbolcu Mert Müldür hakkında kararını verdi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Mert Müldür kararı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara 25 Kasım'da sona erecek. Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlıklar düşündürüyor. Teknik direkör İsmail Kartal, defans hattındaki sakatlıklar nedeniyle Karagümrük karşısına da farklı bir tandemle çıkmayı planlıyor.

Fred ve Djiku dönebilir, Samuel cezalı

Fred ve Djiku gibi ilk 11'in önemli isimlerinin sakatlığının milli ara sonrası geçmesi beklenirken, Becao'nun geri dönüşü zaman alacak. Ayrıca İsmail Kartal'ın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Bright Osayi-Samuel de kart cezası nedeniyle Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Mert Müldür göreve

Hürriyet'te yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fatih Karagümrük maçında cezalı olan Osayi-Samuel'in yerine Mert Müldür'e formayı verecek. Milli futbolcu, kendisine gelen bu şansı iyi değerlendirmek istiyor.

İlgini Çekebilir
"Süper Kupa Türkiye'de oynansaydı, kulüpler daha çok kazanırdı"
Habere Git

"Şans bulduğum anda neler yapabileceğimi biliyorum"

Mert Müldür yaptığı açıklamada, "Kendime güveniyorum. Oynama şansı bulduğum anda neler yapabileceğimi biliyorum. Fenerbahçe’de başarılı olup yeniden A Milli Takım’a seçilmeyi ve 2024 Avrupa Şampiyonası’nda oynamayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

Mert Müldür'ün performansı

Sezon başında Serie A temsilcisi Sassuolo'dan 2.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Mert Müldür, Sarı-Lacivertli forma ile 8 maça çıktı. 117 dakika sahada kalan 24 yaşındaki sağ bek skor katkısı sunamazken, 1 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler