İsmail Kartal, Konyaspor Maçında Mesut Özil’den Faydalanmak İstiyor

İsa Kethüda
19.03.2022 - 09:50 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 09:56

Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor'u sahasında konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Mesut Özil ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar.

 İsmail Kartal, Konyaspor Maçında Mesut Özil’den Faydalanmak İstiyor

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde yarın akşam sahasında İttifak Holding ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, sakatlığını atlatıp son 2 maçta forma şansı bulan ve Alanyaspor maçında 1 gol atan Mesut Özil ile ilgili kararını verdi. 

İsmail Kartal, Mesut Özil’den faydalanmak istiyor

Skorer'de yer alan habere göre; Süper Lig’de ikincilik mücadelesi veren Fenerbahçe bu hafta oynanacak kritik Konyaspor maçının planlarını hazırlıyor. Son 5 lig maçında 13 puan toplayan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, Mesut Özil’den faydalanmak istiyor.

Oyunun merkezi Mesut Özil

Alanyaspor deplasmanında attığı gol ve oynadığı futbolla beğeni toplayan Özil’in mevkii bozulmayacak. Tecrübeli yıldız yeniden oyunun merkezinde olacak.

Crespo - Zajc ikilisi güven verdi

Özil’in arkasında artık uyumla oynayan ve istikrar yakalayan Crespo-Zajc ikilisi orta sahada güven veriyor. Crespo-Zajc ikilisi sayesinde Mesut Özil ön tarafta daha rahat oynuyor. Orta sahada savunmanın dirençli olması ünlü futbolcunun hücum hattında daha rahat ve daha verimli oynamasını sağlıyor.

Kanatlarda Rossi ve İrfan Can

Takımın kanatlarında da Rossi ve İrfan Can’ın olması bekleniyor. Cezası biten İrfan Can’ın Konyaspor karşısında sağ kanatta, geçen hafta Alanyaspor maçında sahanın yıldızlarından olan Rossi’nin de sol kanatta yer alması düşünülüyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Beşiktaş, Doğukan Sinik'i elinden böyle kaçırdı!
Habere Git

Mesut Özil’in oyun içerisinde Rossi ve İrfan Can’la da iyi iletişim kurması bir diğer artı güç olarak görülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler