İsmail Kartal'dan rotasyon! Fred mi Crespo mu?

İsa Kethüda
20.09.2023 - 18:11 | Son Güncellenme: 20.09.2023 - 18:27

Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Fred mi yoksa Crespo’nun mu ilk 11'de olacağı maç günü belli olacak.

İsmail Kartal'dan rotasyon! Fred mi Crespo mu?

Arda BİRBEN - AJANSSPOR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında yarın Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Nordsjaelland’ı konuk edecek. Sarı-laciverliler, bu maçın hazırlıklarına Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

İsmail Kartal'dan rotasyon

Teknik direktör İsmail Kartal, antrenman öncesi yaptığı basın toplantısında kadroda rotasyonda bulunacağını açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Zor bir takıma karşı oynayacağız. Hem Türkiye ligi hem Avrupa’da 3-4 günde bir maç oynuyoruz. Bazı oyuncularımızı dinlendireceğiz. En iyi oynayabilecek oyuncularla sahaya çıkacağız”

Fred mi Crespo mu?

Ryan Kent ve Michy Batshuayi yarın oynanacak maçta ilk 11’de yer alacaklar, orta sahada ise Fred m mu? yoksa Crespo’nun mu olacağı maç günü belli olacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Uruguaylı orta saha!
Habere Git

Emre Mor ve Bartuğ Elmaz, takımdan ayrı düz koşu yaptı

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Emre Mor ve UEFA listesinde yer almayan Bartuğ Elmaz, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Ferdi Kadıoğlu antrenör eşliğinde çalıştı

Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan ve Antalyaspor maçında forma giyen Ferdi Kadıoğlu da antrenör eşliğinde saha kenarında koşu çalışması yaparken; kaleciler Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat ve Furkan Akyüz kaleci antrenörü eşliğinde çalışmalar yaptı.

Üç oyuncu antrenmanda yer almadı

Sakatlıkları süren Cengiz Ünder, Luan Peres ve Lincoln ise antrenmanda yer almadı.

İlgini Çekebilir
Kartal'a yine "geleneksel 6 numara" sorusu!
Habere Git

Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı ne zaman?

Fenerbahçe ile Nordsjaelland arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşması yarın saat 19.45'te başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler