İsmail Kartal'dan Sonra Stefan Kuntz... Arda Güler'e Bir Koruma Daha!

İsa Kethüda
19.03.2022 - 13:40 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 13:54

A Mili takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, İsmail Kartal'a destek verdi: "Fenerbahçe’deki meslektaşım çok doğru söylemiş. Arda Güler tarzı oyuncular korunmalı."

İsmail Kartal'dan Sonra Stefan Kuntz... Arda Güler'e Bir Koruma Daha!

AHMET UYKAN -AJANSSPOR

Portekiz maçı için A Milli Takım aday kadrosunu açıklayan Stefan Kuntz, Fenerbahçe’nin parlayan yıldızı Arda Güler hakkında çarpıcı bir yorum yaptı. TRTSpor’a konuşan Alman teknik adam, Arda Güler için İsmail Kartal’a hak vererek, 'Bu tarz oyuncuları korumalıyız' dedi.

İsmail Kartal 'Korumalıyız' demişti

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag maçı öncesi, “Arda, değerli bir oyuncumuz, önü açık. Böyle oyuncularımızı çabuk kaybetmek istemiyoruz. Onu korumak istiyorum’ diye konuşmuştu. 

"Arda’nın korunmaya değil oynamaya ihtiyacı var"

Kartal’ın bu sözleri özellikle sosyal medyada büyük tepki görürken sarı lacivertlilerin eski altyapı sorumlusu Şenol Çorlu, Ajansspor’a verdiği röportajda, "Arda’nın korunmaya değil oynamaya ihtiyacı var" açıklamasını yapmıştı.

"Çok büyük heyecan vaat ediyor"

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Arda Güler'i A Milli Takım'a davet edebileceğinin sinyalini vererek "Çok yetenekli bir oyuncu. Kendisinin ileride izlemeye gelecek özel taraftarları olacak. Çok büyük heyecan vaat ediyor" açıklamasında bulunmuştu.

Kuntz: İsmail Kartal doğru söylemiş

Portekiz milli maçının aday kadrosunda Arda Güler’in ismi yer almadı. TRT Spor’a konuşan Kuntz, Arda Güler için İsmail Kartal ile  aynı düşüncede olduğunu söyledi. Alman teknik direktör, "Fenerbahçe’deki meslektaşım çok doğru söylemiş.

İlgini Çekebilir
Arda Güler neden Ümit Milli Takım kadrosuna alınmadı? İşte yanıtı...
Habere Git

Bu tarz oyuncuları korumalıyız. Belli konularda aceleyle hareket edilirse, bu onlar için çok hızlı atılmış adımlar olabilir" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
"Pereira, altyapıya Kocaman, Yanal ve Kartal'dan daha çok ilgi gösterdi"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler