İsmail Kartal'ın oğlu Konyaspor'a transfer oldu! Babasının izinden...

08.01.2021 - 10:25 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 10:28

Konyaspor transfer haberi... Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, şu anki teknik direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ı transfer etti. Peki İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal hangi mevkide oynuyor, Konyaspor ile kaç yıllık sözleşme imzaladı? İşte detaylar...

İsmail Kartal'ın oğlu Konyaspor'a transfer oldu! Babasının izinden...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un teknik direktörü İsmail Kartal’ın oğlu babasının izinden gidiyor. Emre Kartal hangi takıma transfer oldu, hangi mevkide oynuyor? İşte yanıtı…

Emre Kartal Konyaspor ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörlerinden biri olan İsmail Kartal, şu sıralarda Konyaspor’u çalıştırıyor. Kartal’ın oğlu Emre Kartal profesyonelliğe adım attı ve Konyaspor’la sözleşme imzaladı.

Sözleşmesi kaç yıllık?

Fenerbahçe altyapısından yetişen Emre Kartal, 2024 yılına kadar süren bir sözleşmeye imza atarken, bu gelişme Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına da yansıdı.

Fenerbahçe altyapısında kaç yıl oynadı?

Sol bek mevkisinde oynayan Emre Kartal, 5 Ocak 2003 doğumlu. Futbolcu 2010 yılında Fenerbahçe’de kariyerine başladı. Fenerbahçe altyapısında oynayan Emre Kartal, profesyonel kariyerine babasının teknik direktörlük yaptığı Konyaspor’da başlamış oldu.

İsmail Kartal hangi mevkide oynuyordu?

Futbolculuk kariyerinde İsmail Kartal da defans oyuncusuydu. Öncelikli olarak sağ bekte oynayan İsmail Kartal, orta sahanın sağında ve sol bek mevkilerinde de oynayabilme özelliğine sahipti. Oğlu Emre Kartal da babası gibi bek oynuyor.

Senin için hazırladığımız haberler