İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu! 1 yıllık anlaşma...

06.06.2024 - 08:21 | Son Güncellenme: 06.06.2024 - 08:29

Süper Lig'de 99 puanla sezonu 2. sırada tamamlayarak şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de, sözleşmesinin sona ermesinin ardından yolların ayrıldığı İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

İsmail Kartal'ın yeni adresi belli oldu! 1 yıllık anlaşma...

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon Galatasaray ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren ancak son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla kupayı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrılmıştı.

Kartal gitti, Jose Mourinho geldi

Sezonu bir çok rekoru kırarak 99 puan toplamasına rağmen, şampiyonluğa ulaşmak için yeterli olmayan sarı lacivertli takımda sözleşmesi sona eren 62 yaşındaki İsmail Kartal ile yola devam etmeme kararı alındı. 

Sarı lacivertliler Kartal'ın yerine takımın başına Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getirdi. Ünlü çalıştırıcı ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. 

Suudi Arbastan'a gidiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli hocaya Suudi Arabistan’dan talip çıktı. İsmail Kartal’ın, Al-Taawoun ile 1 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

Rade Krunic'i de yanında götürecek

Başarılı çalıştırıcının, Sarı-Lacivertliler’e ısrarla transfer ettirdiği ancak beklentilerin altında kalan Bosna Hersekli orta saha Rade Krunic’i de yeni takımına götürmek istediği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler