Göztepe - Denizlispor: 5-0 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
29.10.2022 - 20:49 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 21:21

TFF 1. Lig'de Göztepe, İsmail Köybaşı'nın 2 gol attığı maçta Denizlispor'u 5-0 yenip, 9.'luğa yükseldi. Denizli son sırada kaldı. İşte goller ve özet.

Göztepe - Denizlispor: 5-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Göztepe ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip, İsmail Köybaşı'nın 2 golle yıldızlaştığı maçı 5-0 kazanmayı başardı. Sarı-Kırmızılı takım, bu galibiyet ile 15. sıradan ligde 9. sıraya adeta fırladı. 

11 haftada Denizli'nin galibiyeti yok

TFF 1. Lig'de çıktığı 10 maçın 4'ünü kazanan Göztepe, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Puanını  yapan Göztepe, ligde 9. sıraya yükseldi. Denizlispor ise geride kalan 11 haftada henüz galibiyetle tanışamadı. 2 beraberlik alan takım, 9 kez mağlup oldu. Ligde 2 puanı bulunan Denizlispor, son sırada kaldı.

İlk yarıda 2 gol

Göztepe ile Denizlispor arasında oynanan mücadelenin ilk devresi 2-0 Göz Göz üstünlüğü ile sona erdi. Goller 15. dakikada İsmail Köybaşı, 22. dakikada ise Mamah'tan geldi.

İkinci devre maç koptu! 3 gol, 1 kırmızı

Mücadelenin ikinci yarısında ise Denizlispor kalecisi Abdülkadir Sünger kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 54. dakikada Ali Akman'ı çalımlamak isteyen Abdülkadir Sünger, topu kaybetti. İkili, ceza sahası dışına açıldı. Kaleye doğru dönen Ali Akman, kalecinin üzerinden topu aşırtarak boş kaleye gol atmak istedi. Abdülkadir Sünger ise üzerinden kaleye doğru yönelen topa, ceza sahası dışında el ile müdahale etti. Hakem tereddütsüz kırmızı kart gösterdi.

İlgini Çekebilir
Paixao Altay'a hayat verdi
Habere Git

Abdülkadir Sünger'in oyun dışında kalmasının ardından kaleye geçen Hüseyin Altıntaş, Göztepe ataklarını savuşturamadı. 58'de İsmail Köybaşı, kendisinin 2. takımının ise 3. golünü kaydetti. Devam eden dakikalarda sahne alan kvasina durumu 4-0 yaptı. Maçta son noktayı ise Beşiktaş'tan kiralanan Hasic koydu. Göztepe, Denizlispor'u 5-0 yendi.

Senin için hazırladığımız haberler