İsmail Köybaşı: "Galibiyeti bizi sevenlere armağan ediyoruz"

19.03.2021 - 21:31 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 21:42

Süper Lig’de 31. hafta maçında Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı 4-3 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor'un futbolcuları İsmail Köybaşı ve Selim Ay değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

İsmail Köybaşı: "Galibiyeti bizi sevenlere armağan ediyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadelede Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı 4-3 mağlup etti.

 

Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor'un futbolcuları İsmail Köybaşı ve Selim Ay değerlendirmelerde bulundu. 

Köybaşı "Galibiyeti getiren tek faktör, birlikte mücadele etmekti. Bulunduğumuz ortam itibariyle zor günler yaşıyorduk. Aldığımız galibiyetlerle biraz nefes aldık. Galibiyeti bizi sevenlere armağan ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Selim Ay: "Kimsenin beklemediği ama bizim inandığımız bir 3 puan oldu"

Çaykur Rizespor'un 29 yaşındaki futbolcusu Selim Ay ise şu ifadeleri kullandı:

"Maça gelmeden önce kime sorsanız Galatasaray'ın yeneceğini söylerdi. Hocamızın da gelmesiyle iki haftada özgüven kazandık. İyi bir takımız ama özgüven eksikliği vardı. Galibiyet de mağlubiyet de alışkanlık meselesi. Şampiyonluğa giden Galatasaray deplasmanı çok zordu. Oynayan oynamayan herkes elinden geleni yaptı. Çok güzel bir 3 puan aldık. Kimsenin beklemediği ama bizim inandığımız bir 3 puan oldu. Bize destek veren herkesin emeğine sağlık. Galatasaray'a da başarılar diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler