Trabzonspor'dan sol bek planı! İsmail Köybaşı takasıyla...

08.12.2021 - 16:27 | Son Güncellenme: 08.12.2021 - 17:14

Son dakika transfer haberi... Devre arasının ilk transferini Jean Evrard Kouassi ile yapan Trabzonspor, sol bek takviyesini ise takasla çözmek istiyor.

Trabzonspor'dan sol bek planı! İsmail Köybaşı takasıyla...

Trabzonspor’da kesin takviye yapılacak bölgelerden biri de sol bek. Teknik direktör Abdullah Avcı, buraya mutlaka oyuncu istedi. Union Berlin forması giyen Puchacz’ın yanı sıra Sassoulo’nun Yunan oyuncusu Georgios Kyriakopoulos ve sezon başında da istenen Bradariç radarda. 

Sivasspor, Uğur için 2,5 milyon euro istedi

Listedeki tek yerli aday ise Uğur Çiftçi. Yabancı kontenjanını da düşünerek hareket eden Bordo-Mavililer, Sivasspor’un nabzını yokladı. Fanatik'in haberine göre; Yiğidolar’ın 2.5 milyon Euro istediği öğrenilirken, Trabzonspor ise 1 milyon Euro civarı bir rakam verebileceklerini iletti.

İsmail Köybaşı takası önerilecek

Yönetim, takas formülünü de devreye sokup, İsmail Köybaşı’nı önermeyi planlıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın onayına göre, kadrodan başka bir isim de gündeme gelebilir. 

Uğur Çifti gelmeye istekli

Uğur ise hem A Milli Takım hedefi hem de şampiyonluk özlemi yüzünden kulüplerin anlaşması halinde Trabzonspor’a gitmeyi çok istiyor.

Köybaşı 10 maçta forma giydi

Sezon başında Çaykur Rizespor'dan bedelsiz olarak transfer edilen 31 yaşındaki İsmail Köybaşı, Trabzonspor formasıyla 10 maçta sahaya çıkarken, gol ya da asist kaydedemedi.

Senin için hazırladığımız haberler