İsmail Yüksek ve Michy Batshuayi'den açıklamalar

Feride Kara
07.10.2022 - 00:59 | Son Güncellenme: 07.10.2022 - 01:03

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 3. haftasında AEK Larnaca'yı 2-0'lık skorla mağlup ederken maçın ardından İsmail Yüksek ve Michy Batshuayi konuştu.

İsmail Yüksek ve Michy Batshuayi'den açıklamalar

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği AEK Larnaca'yı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından  İsmail Yüksek ve Michy Batshuayi konuştu.

6 numara pozisyonunu benimsedim dersem yalan olur

İsmail Yüksek: Çok değerli bir galibiyet aldık. Namağlup ilerliyoruz. Sahada inanılmaz bir ambiyans yarattık. Son dakikaya kadar istedik maçı. Önümüzdeki Karagümrük maçına konsantre olmamız gerekiyor. Taraftarla beraber sahamızda inanılmaz bir seviyeye çıkıyoruz. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu seviyede kalmak çok isterim. Ama futbol bu... Kötü günlerim de olacaktır. Tabii ki çalışmaya devam edeceğim. Bugün iyi oynadım ama takım arkadaşlarımı da es geçemem. Herkes çok iyiydi. 6 numara pozisyonunu benimsedim dersem yalan olur. Ama öğrenmeye çalışıyorum. 

Her maçta her şeyimizi veriyoruz

Oynadığım mevkii zor. Savunmayı da hücumu da başlatan ilk oyuncu. Hocamızın emeği çok büyük. Onunla beraber öğreniyorum. Alışmaya başladım sayılır. Gruptan çıkmak için son maça kadar mücadele edeceğiz. En büyük isteğimiz ülke puanını yukarı çıkarmak. Larnaca'yı da tebrik ederim. Ama kendi sahamızda puan vermek yanlış olurdu. Her maçta her şeyimizi veriyoruz."

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus "5-6 olabilirdi"
Habere Git

Artık daha güçlüyüm

Michy Batshuayi: "Fenerbahçe formasıyla ilk kez bu kadar uzun süre sahada kaldım. Artık daha güçlüyüm. Hem bireysel hem de takım olarak özgüvenliyiz. Oynayan oynamayan herkes sıkı bir şekilde, fazlasıyla çalışıyor. Taraftarımızın önünde goller atmak çok önemli. Onlarla golleri kutlamam çok güzel. Rossi golde çok iyi bir pas verdi. O da iyi oynadı. Tüm takımın performansı mutluluk verici."
 
 
 
 

 

Senin için hazırladığımız haberler