İsmail Yüksek: "Çeyrek finale kalarak tarih yazıyoruz"

03.07.2024 - 00:22 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 00:24

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maç sonrası İsmail Yüksek açıklama yaptı.

İsmail Yüksek: "Çeyrek finale kalarak tarih yazıyoruz"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

"Kimse Türkiye'yi favori görmüyordu"

Herkesin Avusturya'yı favori gördüğünü söyleyen Yüksek, "Belki de maçtan önce herkesin favorisi Avusturya'ydı. Kimse Türkiye'yi favori görmüyordu. Onlardan alacağımız bir rövanş vardı. Boğazımızda kalmıştı. Bu maça öyle hazırlandık. öyle bir motivasyonla çıktık. Verdiğimiz mücadeleyi herkes gördü. Bu takımda olduğumuz için çok mutluyum. 

"Çeyrek finale kalarak tarih yazıyoruz"

Çeyrek finale kalarak tarih yazıyoruz. Kaliteli insanlara sahibiz. 85 milyon için oynadık. Buraya gelemeyen arkadaşlarımız vardı. Ozan, Doğan, Enes birçok arkadaşımız sakatlanmıştı. Onların kalplerinin burada olduğunu biliyorduk. İstiyorduk bu turu, geçtik çok şükür.

"Hollanda zor bir rakip ama dünyada yenilmeyecek rakip yok"

Maç maç bakmak lazım. Tabii ki hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Önümüzde iyi bir rakip var Hollanda. Zor bir rakip ama dünyada yenilmeyecek rakip yok. Sahada kim iyi mücadele ederse, kim daha çok isterse her zaman turu o geçer" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler