Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, Ankaragücü'nü 3-0 yendiği maç sonrası konuştu

Orhan Gülek
17.10.2022 - 23:59 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 00:05

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-0 yenen Fenerbahçe'de ön libero mevkiinde oynayan İsmail Yüksek maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, Ankaragücü'nü 3-0 yendiği maç sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertliler, Başkent'te rakibini 3-0'lık skorla devirdi.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de ön libero mevkiinde oynayan İsmail Yüksek açıklamalrda bulundu.

İlk olarak Bartın'daki maden faciasına değinen Yüksek "Bartın'da acı bir olay yaşandı. Röportaj vermek zor. Kazandık, gol yemedik ve mutluyuz. Tüm oyuncuların yüreğine sağlık" dedi.

"Tempomuz yüksek"

"Biz de profesyonel futbolcuyuz" diyen İsmail Yüksek, "Önümüze de bakmamız gerekiyor. Bugün 3-0'lık net bir skorla galip geldiğimiz için mutluyuz. Tempomuz yüksek. Maçlarımızı tempolu oynuyoruz. Maç takvimi yoğun. Oynayan, oynamayan herkesin ayağına sağlık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Başkent'te Fener GÜÇLÜ!
Habere Git

İsmail Yüksek kritik bir rol üstleniyor

2020 senesinde Fenerbahçe 'ye imza atan İsmail Yüksek, başarılı çıkışı ile Avrupa'nın da dikkatini çekti. Geçtiğimiz sezonları Anadolu'da kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte önemli bir yükseliş gösterdi. 

Özellikle Avrupa Ligi'nde oynanan maçlarda hem defansif hem de hücuma katkı noktasında takıma oldukça faydası olan başarılı oyuncu, Jesus'un 'şok pres' sisteminde de kritik bir rol üstleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler