İsmail Yüksek rüyayı yaşıyor! "Ne zaman uyanacağım?"

24.10.2023 - 11:48 | Son Güncellenme: 24.10.2023 - 11:55

Fenerbahçe'nin bu sezonki kusursuz gidişinde öne çıkan isimlerden İsmail Yüksek, bu sezon ve gelecekle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İsmail Yüksek rüyayı yaşıyor! "Ne zaman uyanacağım?"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin bu sezonki kusursuz gidişinde öne çıkan isimlerden İsmail Yüksek, bu sezon ve gelecekle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Üç sezon önce Bursaspor ile küme düştüklerini söyleyen İsmail Yükek, "Bazen kendime 'Rüyada mıyım, ne zaman uyanacağım?" diye soruyorum" dedi. İsmail Yüksek 6 znumara transfseri konusunda da topu teknik heyete attı. 

''Savaşsız bir dünya diliyorum''

Beyaz TV'ye verdiği röportajda ilk olarak Filistin ve Gazze'ye yaşananlara değinen İsmail Yüksek, "Oradaki Müslümanların gördüğü acılar çok kötü. Allahım inşallah bu acıları yaşatanlara cezasını yaşatır. Vefat edenlere Allah'tan rahmen diliyorum. Savaşsız bir dünya diliyorum" dedi. 

Kendisi için çok güzel bir hafta olduğunu söyleyen İsmail Yüksek, "Avrupa Şampiyonası bileti aldık. Hocamızın gösterdiği taktik ve teknik bilgileri sahaya yansıttık. Maçlar benim için çok güzel geçti. Avrupa Şampiyonası'nda inşallah güzel bir turnuva geçiririz" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Szymanski için dev plan
Habere Git

Kuntz'a teşekkür

Görevden ayrılan eski Milli Takım Teknik Direktrü Stefan Kuntz'a da teşekkür eden 24 yaşındaki orta saha, "Kendisi Milli Takım formasıyla kavuşmamı sağlayan hocamdır, teşekkür ediyorum. Bazen ayrılıklar olabiliyor, futbolun cilvesi de böyle. Montella hocamız bizi iki maça da çok iyi hazırladı" ifadelerini kullandı. 

''Jesus haberi verdi ona sarıldım''

Milli Takım'a ilk çağrılma bilgisini geçen yılki Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan aldığını söyleyen İsmail Yüksek, "Haberi verdiğinde kendisine sarılmışatım. İsmail Yüksek olma yolunda devam ediyorsam Jesus'un bende emeği çoktur. Aileme söyledim ilk olarak, kadro açıklanmadan biliyordum çağırıldığım söylenmişti. Sonra açıklandı ve büyük sevinç yaşadık hem tesiste hem de ailemle" sözleriyle yaşadığı sevinci anlattı.

"Rüyada mıyım, ne zaman uyanacağım" 

Herkesten inanılmaz destek gördüklerini söyleyen Fenerbahçeli oyuncu, "Bursaspor'la 3 sezon önce küme düştükten sonra Fenerbahçe forması giydim. Milli Takım'a seçildim. Hayallerim gerçek oluyor. Bazen rüyada mıyım diye düşünüyorum, 'Ne zaman uyanacağım' diyorum. Bazen de gerçekçi olmak gerekiyor. Bugünlerin geleceğini biliyordum çünkü çok çalıştım. Allah'a şükürler olsun bana güzel günler gösterdi. Daha nasıl günler günler göreceğim bilmiyorum" sözleriyle içinde bulunduğu durumu anlattı. 

İlgini Çekebilir
Bayern Münih'ten Fenerbahçe taraftarına çağrı!
Habere Git

Jorge Jesus'un saha içinde ve dışındaki özel konuşmalarında her zaman çalışmasını söylediğini kaydeden İsmail Yüksek şöyle konuştu,  "Eksiklerimin farkındayım, eksiklerimin üzerine gittiğim sürece daha da iyi duruma geleceğimi düşünüyorum. Tecrübe eksikliğim var, 2 yıldır Süper Lig ve Milli Takım seviyesinde oynuyorum. Hata yapmaktan kaçınmıyorum, çünkü parayla satın alabileceğini birşey değil tecrübe. Her maçtan sonra analizlerimi yapıyorum. Kimse dört dörtlük değildir, o hatalarımı azaltmaya çalışıyorum her zaman."

''6 numara görevimi yapmaya çalışıyorum''

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın ilk geldiği günden beri kendisine güvendiğini hissettirdiğini kaydeden İsmail Yüksek, "Kendisi, Fenerbahçe camiasının efsaneleşmiş isimlerinden birisi. Benimle çok ilgileniyor ona çok teşekkür ediyorum. İnşallah onun istediği gibi bir oyuncu olurum. 6 numara olarak verildi görevim ve ben görevimi yapmaya çalışıyorum" diye konuştu. 

6 numara transferi

Futbola bakış açısıyla ilgili olarak İsmail yüksek, "Bazen sahada kendimi kaptırabiliyorum. Çok mücadele etme isteğinden geliyor bu. Kalbimde hala amatör ruh var, hala sokakta oynuyormuşum gibi hissediyorum. Bazen karta yaklaşıyorum çünkü kendimi oraya oturtmaya çalışıyorum." dedi. 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas neden Türkiye ve Fenerbahçe'yi seçti?
Habere Git

"Fenerbahçe'nin 6 numara ihtiyacı var mı?" sorusu üzerine topu İsmail Kartal'a attı ve "Bunun cevabını benim vermem gerekmiyor, hocamız ve ekibi karar verir" diye konuştu. 

Fred'le oynamasının işini kolaylaştırdığını söyleyen İsmail Yüksek, Dzeko ve Tadic gibi lider özellikli oyuncuların takıma kolaylıkla adapte olduklarını dile getirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler