İsmail Yüksek: "Şampiyonluğu istiyoruz"

07.01.2024 - 18:25 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 18:30

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu İstanbulspor’u 5-1’lik skorla mağlup etti. Maç sonu Sarı-Lacivertli takımda İsmail Yüksek konuştu.

İsmail Yüksek: "Şampiyonluğu istiyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu İstanbulspor’u 5-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrası Sarı-Lacivertli takımda İsmail Yüksek maç sonu açıklamalarda bulundu.

"Yeni yıla bu galibiyetle başlamak çok mutluluk verici"

Bol gollü bir sezon geçirdiklerini söyleyen Yüksek, "Bu sene bol gollü sezon geçiyor. Yeni yıla bu galibiyetle başlamak çok mutluluk verici. Taraftara çok teşekkür ederim. Kendi evimizde hissettirdiler. Önümüzde ertelenen Konya maçı var. Liderliğimiz devam ediyor. 

"Bu sene bu şampiyonluğu istiyoruz"

Kaybedeceğimiz bir şey yok, lider devam etmek istiyoruz. Çok iştahlıyız. Bu sene bu şampiyonluğu istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tüm takımı bugünkü mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" ded.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder'den gözlerinizin pasını silecek gol!
Habere Git

"Bugün bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum"

Fenerbahçe taraftarından da övgüyle bahseden milli futbolcu, "Fenerbahçe taraftarı her zaman böyle. İyi gitse de kötü gitse de... Bazen saha içinde istediğimiz sonuçları alamıyoruz ama onlar yine de desteğe devam ediyor. Bugün bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum. Umarım bugünkü skorla onları mutlu etmişizdir" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler