İsmail Yüksek'e Avrupa bileti! Fenerbahçe transfere sıcak

13.10.2024 - 10:49 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 11:01

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, Benfica, Atletico Madrid ve Marsilaya'nın transfer listesine girdi. Sarı-Lacivertliler transfere sıcak bakıyor.

İsmail Yüksek'e Avrupa bileti! Fenerbahçe transfere sıcak

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle dikkatleri üzerine çekti. Sarı-Lacviertliler'de ara transfer dönemi çalışmaları da başlarken, kadroda yer alan futbolcular da farklı kulüplerin radarına girdi.

İsmail Yüksek'e Avrupa'dan büyük ilgi

Hürriyet'te yer alan habere göre Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Yıldız ön libero, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun forma giydiği Portekiz temsilcisi Benfica'nın radarına girdi.

Ayrıca İsmail Yüksek ile ilgilenen kulüpler arasında Ligue 1 devi Marsilya ve La Liga ekiplerinden Atletico Madrid de yer aldı.

Amrabat hamlesi İsmail Yüksek'in süresini kısalttı

Ali Koç yönetiminin yaz transfer döneminde yaptığı Sofyan Amrabat hamlesi, o bölgede forma giyen İsmail Yüksek'in teknik direktör Jose Mourinho'dan aldığı süreyi düşürdü. Milli oyuncu bazı maçlarda yedek kulübesinde oturdu.

Fenerbahçe transfere sıcak bakıyor

Sarı-Lacivertliler, İsmail Yüksek için ara transfer döneminde gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Yönetim, 25 yaşındaki futbolcunun transferine sıcak bakıyor.

Senin için hazırladığımız haberler