İsmail Yüksek'ten duygulandıran sözler: "Aklımdan dahi geçirmezdim"

İsa Kethüda
16.10.2023 - 00:18 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 00:31

A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu yedinci maçında Letonya'yı yendiği maç sonrası İsmail Yüksek açıklamalar yaptı.

İsmail Yüksek'ten duygulandıran sözler: "Aklımdan dahi geçirmezdim"

AJANSSPOR-HABER

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Letonya'yı 4-0 yenen A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenecek şampiyonaya katılmayı garantiledi. Karşılaşma sonrası İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

"4 yıl öncesi ve sonrasında her zaman çalışıp tevekkül ettim"

Karşılaşma sonrası duygularını dile getiren Yüksek, "Bu güzel günün önemli çok başka. Kendi düşüncelerimle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. 4 yıl öncesine kadar bana bu günleri yaşayacaksın deselerdi gülüp geçerdim. 4 yıl öncesi ve sonrasında her zaman çalışıp tevekkül ettim. 

"Hayalden de öte daha güzel günler görüyorum"

Hayalden de öte daha güzel günler görüyorum. Bana inananlar için her zaman çalışmaya devam edeceğim. Üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Deselerdi bana 2024 bileti alan aday kadroda bir oyuncu olacaksın, aklımdan dahi geçirmezdim"

İlgini Çekebilir
Letonya'yı devirdik Almanya biletini kaptık! İşte puan durumu...
Habere Git

"3 gün önce tarihi bir zafer aldık"

3 gün önce tarihi bir zafer aldık Hırvatistan'da. Onu taçlandırmak istiyorduk. Her maçın parolası farklı. Geçen hafta mücadele etmeliydik bu hafta ise sabredecektik. Sabredip golü bulacağımızı biliyorduk. Bugün kazandık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

"Hiçbir zaman bireysel olmadım"

Hiçbir zaman bireysel olmadım. Her zaman takım oyunu. Maçı 11 kişiyle kazanıp, kaybediyoruz. Ben iyi oynadıysam takım arkadaşlarım sayesinde. Avrupa Şampiyonası bileti tüm takımın başarısı. Unutulmaz bir kamp süreci" dedi.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Yunus Akgün'den muhteşem gol!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler