İsmail Yüksek'ten maç sonu sakatlık açıklaması!

22.06.2024 - 21:48 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 21:51

Son dakika spor haberleri... A Milli Takım'da İsmail Yüksek, 3-0 kaybedilen Portekiz karşılaşması sonrası konuştu.

İsmail Yüksek'ten maç sonu sakatlık açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

EURO 2024 heyecanı devam ediyor. F Grubu ikinci maçında Türkiye ile Portekiz kozlarını paylaştı. BVB Dortmund Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 3-0 kaybeden A Milliler, üst tura çıkma şansını son maça bıraktı. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri Bernardo Silva, Samet Akaydin (K.K) Bruno Fernandes attı.

Maç sonu İsmail Yüksek değerlendirmelerde bulundu.

"Hala şansımız devam ediyor"

Yüksek, "Üzücü bir mağlubiyet oldu. Beklemdiğimiz bir mağlubiyetti. Büyük bir takıma karşı oynadık. Kendi hatalarımızdan dolayı yediğimiz goller oldu. İyi bir ders çıkarmamız gerekiyor. Hedefimiz gruptan çıkmaktı. Hala şansımız devam ediyor. Bu maçı unutup üçüncü maça odaklanmalıyız" dedi.

"Yavaş yavaş toparlıyorum"

Sakatlık durumu hakkında da konuşan İsmail Yüksek, "Kötü bir sakatlık geçirdim. 60 güne yakın sahaya hiç çıkmadım. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Son karar hocamızın. Hocamız sonradan oyuna girmemin daha iyi olacağını, beni düşünerek bu hareketi yaptığını söyledi. Ben de mantıklı buldum. Hocamızın işine karışmak yakışmaz. Yavaş yavaş toparlıyorum, inşallah hocamız verirse üçüncü maç daha çok süre bulmak isterim" dedi.

"Bazen iyi mücadeleden iyi oyun çıkmıyor"

İstenilen sonucu alamamaktan yakınan İsmail Yüksek, "Biz bu ülkeye çok güzel maçlar izlettik. Hırvatistan, Berlin'de Almanya galibiyeti filan. Mücadele ettiğimiz zaman yapabildiğimizi gösterdik. Bazen iyi mücadeleden iyi oyun çıkmıyor. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bugün de o günlerden biri oldu. İnşallah geçmişte izlettiğimiz mücadeleyi tekrar izleteceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler