Sakaryaspor Maçının Ardından Bodrumspor'dan İsmet Taşdemir Açıklama Yaptı

Akın Ungan
08.10.2022 - 17:34 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 18:24

TFF 1. Lig'de Bodrumspor, Sakaryaspor karşısında 5-0 kazandı. Maçın ardından Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir açıklama yaptı. İşte detaylar.

Sakaryaspor Maçının Ardından Bodrumspor'dan İsmet Taşdemir Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Bodrumspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Kendi evinde oynayan Bodrumspor, mücadeleden 5-0 galip ayrıldı. Farklı skorun ardından Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, açıklamalarda bulundu.

"Oldukça keyifli bir gündü"

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Bizim için oldukça keyifli bir gündü, rakip analizi sonucu oyuncularımızla paylaştığımız her şeyi oyuncularımız sahada yaptı. Bugüne kadar mücadele gücü yüksek olan takım ile pas oyunu oynamaya çalışan birbirinden farklı iki takımın mücadelesini izledik bugün." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Bodrumspor, Sakaryaspor'a gol oldu yağdı
Habere Git
İlgini Çekebilir
Bodrum hezimetinden sonra konuştu: "Hayatım boyunca ilk defa böyle bir skor görüyorum"
Habere Git

"Attığınız zaman her şey güzel ama atamadığınızda kötü oluyor"

Taşdemir, "Sakaryaspor'a karşı doğru kapatmaları yaptık ve doğru pasları attık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirip çok güzel bir galibiyet aldık. Geçen hafta oynadığımız Çaykur Rizespor maçında bugüne göre daha net pozisyonlarımız vardı fakat değerlendiremeyip mağlup olmuştuk. İşte futbolun güzelliği burada. Attığınız zaman her şey güzel ama atamadığınızda kötü oluyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler