İsmet Taşdemir: "Herkesin çantada keklik gördüğü maçı kazanamadık"
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Trendyol 1. Lig’in 26. haftasında Sivasspor, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, flaş ifadeler kullandı.

Son 5 Haber

Göztepe'de kaleye duvar örüyordu! Yeni takımında tepki aldı...

Juventus'tan rekor transfer! Kenan Yıldız'ın görev bölgesine geliyor...

Bodrum FK'dan Trabzonspor çıkarması! 2 futbolcuya sözleşme

Acun Ilıcalı ipucunu vermişti! Hull City’nin hedefindeki Türk futbolcu belli oldu

Kerim Alıcı, Mardin 1969 Spor'da!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Trendyol 1. Lig'de Sivasspor, küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Maç sonu basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, flaş ifadeler kullandı.
Biz hiçbir şey yapmadık
Taşdemir, "Bu maçın tarifi yok. Oynanan oyun ve skorun tarifi yok. Biz hiçbir şey yapmadık. Maalesef herkesin çantada keklik gördüğü maçı kazanamadık. Bizim için kötü bir durum ve kötü bir oyun. Yeni gelmemizin veya eskiden burada çalışmış olmamızın hiçbir katkısı yok. " dedi.
Sorumluluk hepimizin
Taşdemir ayrıca "Takımın yeni veya eski bir hoca fark etmeksizin farklı bir reaksiyon vermesi lazımdı, farklı bir oyun oynaması lazımdı. Sorumluluk hepimizin, inşallah en kısa sürede bu yaptığımız hataların telafisini hem kendimize hem de taraftarlarımıza gösteririz" diye konuştu.
