İsmet Taşdemir: "İnşallah geçen sene başaramadığımızı başarırız"

Akın Ungan
16.05.2024 - 21:22 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 21:33

Son dakika haberleri | Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 2-0 kazandıkları Boluspor maçının ardından açıklama yaptı. İşte detaylar.

İsmet Taşdemir: "İnşallah geçen sene başaramadığımızı başarırız"

Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur karşılaşmasında Bodrum FK sahasında Boluspor’u 2-0 mağlup ederek bir üst tura adını yazdırdı. Maçın ardından Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Pozisyon vermeden maçı kazanmayı bildik"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Sezon bittikten sonra, ligin ikinci yarısında iyi bir performans sergileyip son anda play-off’a kalan bir rakiple oynadık, bu rakipler genelde çok tehlikeli oluyor. Çünkü son anda o coşkuyu yakalıyorlar. Bunun bilincindeydik ama oyuncularım buna izin vermedi. Maçın başından sonuna kadar hem hücumda hem de defansif anlamda çok doğrular yaptık. Hemen hemen pozisyon vermeden maçı kazanmayı bildik" şeklinde konuştu.

"İnşallah geçen sene başaramadığımızı başarırız"

Taşdemir, "Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten 2. Lig'i de sayarsak 3 senedir hemen hemen aynı oyuncu grubu bize, camiamıza ve şehrimize çok güzellikler yaşattılar. 3 maçımız kaldı, Allah nasip ederse inşallah gelecek rakiple oynayacağımız 2 maçtan üstün ayrılabilirsek finale tekrar taşıyabiliriz. İnşallah üzerimize düşeni yapıp geçen sene başaramadığımızı bu sene başarabiliriz" dedi.

İlgini Çekebilir
Bodrum FK, son dakikalarda fişi çekti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler