Bodrumspor'da İsmet Taşdemir, Rizespor Yenilgisi Sonrası İstifa Açıklaması

Orhan Gülek
12.03.2023 - 18:11 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 18:18

1. Lig'in 26. haftasındasahasında Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup olan Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, maç sonu istifa sorusuna cevap verdi.

Bodrumspor'da İsmet Taşdemir, Rizespor Yenilgisi Sonrası İstifa Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

por Toto 1'inci Lig'de son maçında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü'ne 2-1 lik skorla yenilen Bodrumspor, evinde Çaykur Rizespor'a da aynı skorla mağlup olup zirve yolunda avantaj yitirdi.

Karşılaşma sonrası Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu.

"Bu gerçeğin altını çizmem lazım"

2 gol yiyip, 2 maçı da son dakikada kaybetmenin kendilerini üzdüğünü ifade eden Taşdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Son iki maçtır, trajik 2 maç oynadık. Oyunun büyük bölümünü iyi oynayıp, çok gol pozisyonu harcayıp hiç olmadık yerden 2 gol yiyip, 2 maçı böyle kaybetmek çok üzücü. Bir gerçeğimiz var, bu gerçeğin altını çizmem lazım.

"Üzgünüz"

Özellikle kurduğumuz ve bu sene mücadele ettiğimiz takımımızın geçen seneki takımımızla hemen hemen aynı şekilde ilerlememiz çok önemliydi. Bu sürede 41 puan topladık. Bir ara ilk ikiye oynar gibi bir hava oldu. Bundan dolayı da beklentiler arttı. Takımımız çoğu şeyi yapabilir. Maalesef böyle maçta kaybedebilir. Oyuncularımızı sezon başından beri gösterdiği performanstan dolayı gurur duyuyorum. Elimizden gelen mücadeleyi yaptık ama bugün de olmadı. Yine uzatmadan golle mağlup olduk. Üzgünüz, toparlamaya çalışacağız.” 

İlgini Çekebilir
Son dakika golü sonrası yöneticiler tribünde birbirine girdi
Habere Git

"Taraftar her zaman haklıdır"

Maçın ardından tribünlerden yükselen ‘İsmet İstifa’ tepkilerine cevap veren Taşdemir, “Biz de alındık açıkçası. Geçen sene yaşadığımız lig ortamı belli ve aynı takımla bir üst ligde verdiğiniz mücadele belli. Bu kadar kolay olmamalıydı diye düşünüyorum. Kaldı ki oynadığımız oyunda geçen haftaki mağlubiyetimizde de rakiplerimiz bizi ezip maç kazanmadı. Oynadığımız her maçta bugüne kadar oyunu domine eden, iyi oynayan bir Bodrumspor vardı. Taraftarlarımızın böyle bir siteminin olmasını gayet normal karşılıyorum. Hak ettiğimiz bir söylem değildi ama taraftar her zaman haklıdır.” diye konuştu.

Bodrumspor-Çaykur Rizespor maçındaki goller

İlk yarısı golsüz sona eren müsabakanın 59'uncu dakikasında Celal attığı golle Bodrumspor'u öne geçirmeyi başardı: 1-0. Konuk Çaykur Rizespor 85'inci dakikada Benhur'un golüyle eşitliği yakaladı. Çaykur Rizespor'da 90+6'ncı dakikada sahneye çıkan Olawoyin Karadeniz ekibine çok kritik 3 puanı getirdi.

Bodrumspor 41 puanda kaldı

Bu sonucun ardından Bodrumspor 41 puanda kalırken, Çaykur Rizespor ise 43 puana yükselip Play-Off yarışında yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler