İsmi Fenerbahçe ile anılmıştı! Raheem Sterling'in yeni takımını duyurdular

21.08.2024 - 11:09 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 15:21

Transfer döneminde ismi Fenerbahçe ile anılan ve İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'de forma giyen İngiliz yıldız Raheem Sterling'in yeni takımını duyurdular.

İsmi Fenerbahçe ile anılmıştı! Raheem Sterling'in yeni takımını duyurdular

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'de forma giyen ve teknik direktör Enzo Maresca tarafından Manchester City maçı kadrosuna dahil edilmeyen Raheem Sterling ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'nin gündemindeydi

İsmi Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile de anılan İngiliz yıldız için bir İtalyan kulübünün devrede olduğu iddia edildi.

Juventus istiyor

Daily Mail'de yer alan habere göre; Thiago Motta'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Juventus'un, 29 yaşındaki sol kanat oyuncusunu transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

Maaş bütçesi transfere engel

Haberde, Torino temsilcisinin Sterling'e resmi bir teklif yapmadan önce maaş bütçesini düşürmesi gerektiği ve bu doğrultuda yıldız oyuncu Federico Chiesa ile yollarını ayırabileceği ifade edildi.

Haftalık 325 bin kazanıyor

2022 yılında Manchester City'den 47.5 milyon Sterlin bonservis bedeliyle Chelsea'ye transfer olan Sterling'in haftalık 325 bin Sterlin kazandığı öğrenildi. Yeni sezonda İngiliz yıldızı kadroda düşünmeyen Maviler, maaş yükünden de kurtulmak istiyor.

Suudi Arabistan kulüpleri de devrede

Öte yandan Juventus'un dışında Suudi Arabistan kulüplerinin de Sterling'e teklif yaptığı ancak bu tekliflere olumlu yanıt vermediği belirtildi.

Chelsea performansı

Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden sol kanat oyuncusu, çıktığı 81 karşılaşmada 19 gol ve 12 asist kaydetti.

"Dürüst oldum, Sterling burada süre alamayacak"

Teknik direktör Enzo Maresca, Sterling ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dürüst oldum, burada süre alamayacak. Onun iyi bir oyuncu olmadığını söylemiyorum ama farklı kanat oyuncularını tercih ediyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler