Monza, Edin Dzeko'nun Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
05.06.2023 - 17:50 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 17:59

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından Inter forması giyen ve sözleşmesi sona erecek olan Edin Dzeko'ya sürpriz bir takım daha talip oldu. Detaylar.

Monza, Edin Dzeko'nun Peşinde | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Edin Dzeko'ya bir takım daha talip oldu.

Monza, Dzeko ile ilgileniyor

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Silvio Berlusconi ve Adriano Galliani'nin sahibi olduğu İtalya Serie A kulübü Monza, Edin Dzeko'yu kadrosuna katmak istiyor.

Zlatan Ibrahimovic olmadı

Haberde, Monza kulübünün daha önce forvet pozisyonu için Zlatan Ibrahimovic'i düşündüğü, ancak İsveçli yıldızın futbol kariyerini noktalaması nedeniyle Edin Dzeko'ya yöneldiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni golcüsü %98 yüklendi
Habere Git

Galliani ile görüntülendi

Bilindiği üzere Inter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sonra erecek olan Edin Dzeko, 15 Nisan'da Galliani ile sohbet ederken görüntülenmişti.

3 takım daha peşinde

Monza kulübünün dışında üç takım daha tecrübeli oyuncu ile ilgileniyor. Bu takımlar arasında Galatasaray, Fenerbahçe ve Al-Hilal bulunuyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Inter ile 51 karşılaşmada görev alan Bosnalı yıldız 14 gol ve 5 asist kaydetti. Başarılı oyuncu kariyerinde Zeljeznicar, Wolfsburg, Usti nad Labem, Manchester City ve Roma gibi takımların da formalarını giymişti.

İlgini Çekebilir
Derbi bardağı taşırdı, Jesus İzmir'den yolcu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler