Jordan Henderson, transferde Süper Lig ekipleriyle anılıyordu! Yeni adresi

09.01.2024 - 16:22 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 16:31

Transfer haberleri... Ajax, Al Ettifaq forması giyen ve Suudi Arabistan ekibinden ayrılması beklenen Jordan Henderson ile ilgileniyor.

Jordan Henderson, transferde Süper Lig ekipleriyle anılıyordu! Yeni adresi

AJANSSPOR - HABER

2023'ün yaz aylarında İngiltere Premier Lig devi Liverpool'dan ayrılan ve Suudi Pro Lig kulübü Al-Ettifaq'a transfer olan Jordan Henderson, yeni bir maceraya atılmak istiyor. Adı sık sık Süper Lig devleriyle anılan Henderson'ın yeni takımı belli olmak üzere...

Jordan Henderson'a Ajax kancası

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Ajax'ın Al Ettifaq'ta forması giyen ve devre arasında Suudi ekibinden ayrılması beklenen Jordan Henderson ile ilgilendiği belirtildi.

Henderson'a ilgi büyük

Suudi ekibinin 33 yaşındaki futbolcu için vereceği kararın beklendiği ve deneyimli orta saha oyuncusuna Ajax dışında birkaç kulübün daha ilgisinin olduğu kaydedildi.

Süper Lig ekipleriyle anılmıştı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde gazeteci Ronald Morgan'a göre ise Suudi Arabistan'da mutsuz olan Jordan Henderson'ın, Türkiye'den birçok kulüple de görüşmelerde bulunduğunu iddia etmişti. İngiliz orta sahanın Trendyol Süper Lig'e gelebileceği öne sürülmüştü.

Henderson'ın Al Ettifaq performansı

Liverpool'un ardından geçtiğimiz yaz transfer döneminde Al Ettifaq'a imza atan Henderson, Suudi Arabistan ekibinde 19 maça çıktı ve 5 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler