Son Dakika | Inter, Çağlar Söyüncü'yü Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
29.09.2022 - 09:37 | Son Güncellenme: 29.09.2022 - 09:41

İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'de sözleşmesini uzatmadığı için kadro dışı Çağlar Söyüncü'yü İtalya Serie A takımı transfer etmek istiyor. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Inter, Çağlar Söyüncü'yü Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'le kontrat yenilemediği için kadro dışı kalan Çağlar Söyüncü'ye talip çıktı. 

İsmi yaz transfer döneminde sıkça Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Çağlar'ın yeni adresi İtalya Serie A olabilir.

Inter istiyor

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Serie A devi Inter, stoper transferi için Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak istiyor.

Eski hocası Atletico Madrid'i açıklamıştı

Altınordu'da uzun yıllar teknik direktörlük yapan ve şu anda Samsunspor'u çalıştıran Hüseyin Eroğlu eski öğrencisi Çağlar Söyüncü hakkında açıklamalarda bulunmuştu. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hüseyin Eroğlu, "Çağlar Söyüncü yeni sezon için Atletico Madrid'le mi anlaştı?" sorusuna; "Evet siz de zaten öğrenmişsiniz. (Gülerek)" cevabını vermişti.

İlgini Çekebilir
Canlı yayında açıkladı: Galatasaray'la anlaşmıştım
Habere Git

Çağlar Söyüncü'nün kariyeri ve performansı

2018'de 21 milyon Euro'ya Freiburg'dan Leicester City'ye transfer olan Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinde 124 maçta forma giydi ve 3 gol ile 2 asist yaptı ve 5 gole katkı sundu.

Leicester City ile sözleşmesi Haziran 2023'te bitecek olan 26 yaşındaki stoper, 2014-2016 yılları arasında Altınordu'da oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler