İspanya'da Emre Mor'a sert eleştiri: "Halen şikayetçi değil"

16.07.2021 - 11:17 | Son Güncellenme: 16.07.2021 - 11:21

İspanyol basını Celta Vigo, Emre Mor ve Okay Yokuşlu için transfer tekliflerini bekliyor. Emre Mor ile ilgili eleştiriler de devam ediyor. İşte detaylar.

İspanya'da Emre Mor'a sert eleştiri: "Halen şikayetçi değil"

AJANSSPOR-HABER 

İspanya Ligi ekiplerinden Celta Vigo'da transfer çalışmaları devam ediyor. Celta Vigo, Emre Mor ve Okay Yokuşlu ile ilgili kararını verdi. İspanyol basını Emre Mor'u sert şekilde eleştirmeye devam etti. Detaylar haberde... 

Emre Mor ve Okay Yokuşlu için teklif bekleniyor

La Liga ekiplerinden Celta Vigo, Emre Mor ve Okay Yokuşlu'yu gözden çıkardı. Her iki futbolcu için de gelecek teklifler bekleniyor. İspanyol basınından ElDesmarque, Emre Mor'un tek başına antrenmanlara devam ettiğini yazdı. 

Emre Mor'a eleştiri: Durumdan şikayetçi değil

Söz konusu haberde; "Sakatlıklar yaşayan ve verimsiz bir dönem geçiren Emre Mor takımda düşünülmüyor. Tek başına antrenman yapan Türk oyuncu A Madroa'da antrenman yapıyor ve sosyal medyadan paylaşımlarına devam ediyor. Yayınladığı video ve mesajlar, onun durumundan şikayetçi olmadığını gösteriyor" denildi. 

Okay Yokuşlu'nun önceliği Avrupa'da kalmak

Öte yandan Okay Yokuşlu'nun da Celta Vigo'da kadroda düşünülmediği ve oyuncu için tekliflerin beklendiği ifade edildi. Okay Yokuşlu ilk etapta Avrupa'da kalmak istiyor. İngiltere'den futbolcuya çeşitli ilgi gösteren kulüpler var ancak; henüz transferde resmi bir girişim yok. 

Geçen sezon İngiltere'de kiralık oynadı

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra bordo-mavililere 6 milyon Euro kazandıran Okay Yokuşlu'ya Galatasaray'ın talip olduğu iddia edildi. Okay Yokuşlu geçen sezon hatırlanacağı üzere West Bromwich ekibnde kiralık oynamış ve 16 maçta 1 asist üretmişti.

Senin için hazırladığımız haberler