İspanya’da Enes Ünal fırtınası! Golleriyle takımını düşme hattından uzaklaştırdı

25.04.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 17:11

La Liga’da Getafe forması giyen Enes Ünal, Barcelona’dan sonra Huesca’yı da boş geçmedi. Milli futbolcu attığı 2 golle takımına galibiyeti getirdi.

İspanya’da Enes Ünal fırtınası! Golleriyle takımını düşme hattından uzaklaştırdı

AJANSSPOR-HABER

 

İspanya’da Enes Ünal fırtınası hız kesmiyor. Milli futbolcumuz, La Liga’da Getafe’nin Huesca’yı 2-0 yendiği maçta takımının 2 golüne de imza attı.

Perdeyi Enes açıp kapattı

Rakibi ile deplasmanda karşılaşan Getafe’de mücadeleye ilk 11’de başlayan Türk yıldız, önce 20. dakikada skoru 1-0 yaptı. 52’de bir kez daha sahneye çıkan Enes, maçın sonucunu belirledi. Bu galibiyetle puanını 34 yapan Getafe 15. sırada yer alırken, Huesca 27 puanla 19.'lukta kaldı.

Son 4 maçında 4 gol attı

Hafta arası Barcelona’ya da penaltıdan bir gol atan 23 yaşındaki forvet, böylece La Liga’daki son 4 maçında 4 gole ulaştı. Futbolcumuzun bu sezon 4 golü dışında 2 de asisti bulunuyor.

Enes'ten futbolcu eşine selam

Öte yandan Enes Ünal’ın gol sevinci sırasında yüzüğünü öperek eşi Lisa Smellers'a mesaj göndermesi de dikkat çekti. Milli oyuncumuzun Belçikalı eşi de kendisi gibi futbolcu.İkili 2019’un aralık ayında dünya evine girmişti.

Villarreal maçında cezalı

Öte yandan bu maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Enes Ünal'ın bu kadar formdayken eski takımı Villarreal'e karşı oynamayacak olması milli yıldız adına şanssızlık oldu.

Senin için hazırladığımız haberler