İspanyol basını yazdı: Cimbom'a 19'luk golcü

19.08.2024 - 18:18 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 18:26

İspanyol basınından Muchodeporte'nin haberine göre Galatasaray ve Real Betis, Dortmund'un kadroda düşünmediği Youssoufa Moukoko ile ilgileniyor. İşte detaylar...

İspanyol basını yazdı: Cimbom'a 19'luk golcü

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Son olarak Jelert ve Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray'da önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. 3 kulvarda mücadele edecek olan sarı kırmızılılar rotasyonlu kadro kurmak için sürpriz bir ismi gündemine aldı. İspanyol basını, Galatasaray'ın 19 yaşındaki golcü futbolcu Youssoufa Moukoko ile ilgilendiğini yazdı.

Galatasaray, Real Betis ve Nottingham Forest, Moukoko'yu istiyor

İspanyol basınından Muchodeporte'de yer alan habere göre; Galatasaray, Real Betis ve Nottingham Forest, Dortmund'un kadroda düşünmediği Youssoufa Moukoko ile ilgileniyor.

Aslan, 3. forvetini istiyor

Galatasaray'da orta saha ve sol bek transferlerine öncelik verilirken, farklı mevkiler için de alternatif isimlerle görüşmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte forvet hattında Icardi'nin formda olması ve Batshuayi''nin de şans bulduğu sürelerde iyi işler yapması dikkat çekerken, bir forvet arayışı daha olduğu ileri sürülüyor.

İlgini Çekebilir
Belçika devinden Galatasaray'a ret! Maxim de Cuyper...
Habere Git

Moukoko'nun piyasa değeri ,22 milyon Euro

Youssoufa Moukoko'nun Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 22 milyon Euro.

Youssoufa Moukoko'nun kariyeri ve performansı

St. Pauli altyapısında yetişen Youssoufa Moukoko daha sonra Borussia Dortmund'da oynadı. Dortmund'da kariyeri boyunca 99 maça çıkan Moukoko, 18 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler