Atletico Madrid, Miguel Crespo İçin Fenerbahçe'ye Resmi Teklifte Bulundu

İsa Kethüda
11.04.2022 - 15:13 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 15:31

Fenerbahçe transfer haberleri... İspanya Ligi takımlarından Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Miguel Crespo için resmi teklifte bulundu.

Atletico Madrid, Miguel Crespo İçin Fenerbahçe'ye Resmi Teklifte Bulundu

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Atletico Madrid'in scoutları, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yıldız oyuncu Miguel Crespo'yu izledi. Portekizli yıldıza derbide tam not veren İspanyol devi, sarı-lacivertli takıma resmi teklifte bulundu.

Miguel Crespo'ya yapıla teklif ortaya çıktı

Hürriyet'in derlediği habere göre; Süper Lig'in 32. haftasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederken, sarı-lacivertlilerin gizli kahramanı Miguel Crespo performansıyla yine dikkat çekmeyi başardı. 25 yaşındaki Portekizli futbolcuya gelen teklif de ortaya çıktı.

Scoutlar derbiye akın etti

Kadıköy'de oynanan dev derbiye Avrupa takımlarının scoutları da adeta akın etti. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın yıldızları, İngiliz, Fransız, İspanyol ve İtalyan kulüplerinin listelerinde yer alırken maç boyunca scoutlar da bol bol not tuttu.

Fenerbahçe'nin Güney Koreli oyuncusu Kim için Tottenham'ın yanı sıra Leicester City ve Aston Villa da takibini sürdürürken Ferdi Kadıoğlu da hem İtalyan hem İngiliz takımları tarafından mercek altına alındı. Maça yedek başlayan Szalai için ise İspanyol ekibi Real Betis ile İtalyan Laizo'nun temsilcileri Ülker Stadı'ndaydı.

Galatasaray cephesinde ise Kerem Aktürkoğlu, Fransa'dan Lille ve Nantes'ın maç boyunca odaklandığı isim oldu. Kerem'in yanı sıra Marcao için İtalyan Napoli yakın takibini sürdürüp Brezilyalı oyuncuyu izlemesi için scout gönderdi.

Dünya devinden Crespo'ya tam not

Ülker Stadı'na scout gönderen bir başka dünya devi ise İspanyol Atletico Madrid oldu. La Liga'nin son şampiyonu, uzun süredir izlediği Fenerbahçe'nin Portekizli orta sahası Miguel Crespo'yu derbide de yakından takip eden Atletico scoutunun başarılı futbolcuya tam not verdiği ifade edildi.

Atletico Madrid'den Crespo için teklif

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Crespo'yla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tivibu'nun haberine göre Atletico Madrid, derbide de izlediği Crespo için Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulundu.


11 milyon Euro

İspanyol ekibinin gelecek yıl Crespo'yu 1 milyon Euro bedel karşılığında 1 yıllığına kiralamak istediği ve bir sonraki yıl için de 11 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu koymak istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

"Fenerbahçe'nin geleceği aydınlık"

Geçtiğimiz günlerde Portekiz'de bir röportaj veren Crespo, Türk futbolu ve İstanbul günleriyle ilgili çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Türk futbolunun rekabetçi olduğuna vurgu yapan Crespo, "Türk futbolu, Portekiz futbolundan farklı. Takımlar sadece hücumu düşünüyorlar ve geride çok fazla açık veriyorlar. Bu nedenle maçlar belirsiz geçiyor. Bu nedenle daha güçlü olan takımların sık sık puan kaybettiğini görüyoruz. Bence Türkiye Ligi çok rekabetçi" demişti.


Fenerbahçe'nin geleceğinin daha açık olduğunu belirten Portekizli orta saha, "Sonuçlardan ötürü hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. Tüm kupalar için savaşmak istedim ancak bunu başaramadık. Şu an ikinci olmak ve Şampiyonlar Ligi bileti almak için mücadele ediyoruz. Bu büyüklüğe sahip bir kulübü temsil etmek sürekli kazanma baskısını da getiriyor. Bence Fenerbahçe'nin geleceği daha da aydınlık" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | İsmail Kartal derbi zaferinin şifresini anlattı: Kerem Aktürkoğlu...
Habere Git

Öte yandan, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 28 maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler