İspanyol devinin hedefi Fenerbahçe'nin eski hocası!

29.05.2024 - 17:00 | Son Güncellenme: 29.05.2024 - 17:29

EuroLeague devi Barcelona hayal kırıklığı ile noktalanan sezonun ardından baş antrenör pozisyonun bir değişiklik yapmayı düşünüyor. Adaylar arasında daha önce Fenerbahçe'yi çalıştıran bir isim de var.

İspanyol devinin hedefi Fenerbahçe'nin eski hocası!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de sezonu beklentilerin gerisinde kapatan İspanyol ekibi Barcelona'da koç değişikliği gündeme geldi.

Barcelona yıllar sonra zirveden uzak

EuroLeague play-off'larında ev sahibi avantajı ile oynadıkları seride Yunan ekibi Olympiakos BC'ye 3-2 elenen Barcelona, 3 yıl aranın ardından Final Four'a çıkamadı.

Grimau'nun koltuğu sallantıda

Katalan ekibinde sezon başında şu anda Fenerbahçe Beko'yu çalıştıran Sarunas Jasikevicius'un yerine göreve gelen Roger Grimau'nun görevine İspanya Ligi ACB'de alınacak sonuca da bağlı olarak son verilmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Bayern ile takas masasında! İspanyol yıldız...
Habere Git

Barcelona'nın şampiyonluk yarışında rakibi Real Madrid

ACB play-off'un ilk turunda Lenovo Tenerife'yi 2-0'la geçen Barcelona yarı finalde normal sezonu lider bitiren ezeli rakibi Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Barca'da en ciddi aday eski Fenerbahçeli isim

Sport24'ün haberine göre Barcelona'nın Roger Grimau sonrası koçluk pozisyonu için en ciddi düşündüğü isim son olarak Fenerbahçe Beko'yu çalıştıran Dimitris Itoudis olarak ön plana çıktı.

Fenerbahçe'den sezon ortasında ayrıldı

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezonu ilk yılında kupasız kapatan EuroLeague şampiyonu koç, bu sezon ise takımın formsuz başlangıcının ardından Aralık ayında görevinden alınmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler