İspanyol forvet Trabzonspor'a önerildi

İsa Kethüda
16.04.2021 - 10:10 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 10:16

İspanya Ligi takımlarından Deportivo Alaves forması giyen Lucas Perez Trabzonspor'a önerildi. Peki Lucas Perez kimdir, hangi takımlarda forma giydi, kaç yaşında? İşte detaylar.

İspanyol forvet Trabzonspor'a önerildi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a, İspanya Ligi ekiplerinden Deportivo Alaves'te forma giyen Lucas Perez önerildi. 

Lucas Perez, Trabzonspor'a önerildi

Sabah'ta yer alan habere göre; Atletico Madrid altyapısında yetişen ve kariyerinde Dinamo Kiev, Deportivo, Arsenal, PAOK ve West Ham gibi önemli takımlarda da forma giyen 32 yaşındaki forvet oyuncusu Lucas Perez, bordo-mavili kulübe önerildi.

Menajerler yetki belgesi istedi

Bu sezon Alaves forması giyen ve 21 maçta 4 gol 3 asistlik performans ortaya koyan İspanyol forvet oyuncusuna bordo-mavili formayı giydirmek için yetki belgesi isteyen menajerler kulübün kapısını çalarken, yönetim kurulu ise bu ismi teknik ekip ve scout ekibine bildirdi.

Buradan gelecek cevaba göre kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncu için hamle yapılabileceği öğrenildi. Bu arada Perez'in menajerlik firmasının Trabzonspor altyapısında da çok sayıda oyuncusunun yer alması dikkat çekti.

Nwakaeme ve Ekuban'dan sevindirici haber

Trabzonspor'un ligde son oynanan Çaykur Rizespor mücadelesinde sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen iki önemli hücum silahı Nwakaeme ve Ekuban'dan yarın oynanacak olan Hatayspor maçı öncesi sevindirici haber geldi.

Sakatlıklarını önemli oranda atlatan iki oyuncu da takımla çalışmalara başladı. Nwakaeme'nin 11'de olması beklenirken, Ekuban'ın ise ağrılarının durumuna bağlı olarak ilk etapta kulübede yer alacağı kaydedildi.

Nwakaeme 8 maçtır gol atamıyor

Bu arada ligde 8 maçtır gol atamayan Nwakaeme'nin Hatayspor maçında bu özleme son vermek için antrenmanlarda oldukça istekli çalıştığı bildirildi. Bu sezon ligde 6 gol 7 asisti bulunan Nijeryalı futbolcu son golünü ligin 24. haftasında deplasmandaki Yeni Malatyaspor maçında atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler