İspanyol gazetesinden Arda Güler'li özel 1. sayfa!

Özgür Koç
15.03.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 10:42

İspanyol Gazetesi Marca, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo maçında kaydeden milli futbolcumuz Arda Güler için özel

İspanyol gazetesinden Arda Güler'li özel 1. sayfa!

AJANSSPOR - HABER

İspanyol gazetesi Marca, sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli futbolcumuz Arda Güler'i 1. sayfasına taşıdı.

İlk gol sevincini yaşadı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 28. haftasında Real Madrid sahasında oynadığı maçta Celta Vigo'yu 4-0 mağlup ederken, oyuna son dakikalarda giren milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'deki ilk gol mutluluğunu yaşadı.

89'da girdi, ilk golünü attı

Real Madrid'in Celta Vigo'yu evinde ağırladığı karşılaşmanın 89. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler, 90+4. dakikada takımının son golünü kaydetti. Genç futbolcu, böylece eflatun beyazlı formayla ilk golünü atmış oldu.

Real Madrid tarihinin gol atan 416. futbolcusu oldu

19 yaşındaki yıldız oyuncu, Celta Vigo karşısında Real Madrid kariyerindeki ilk gole imza atarken, İspanyol ekibinin tarihinde gol atan 416. futbolcu oldu. 

Marca'dan özel Arda Güler sayfası

Öte yandan Dünya ve İspanyol spor basının önde gelen gazetelerinden Marca, bugün Arda Güler için özel hazırlanmış ilk sayfa ile okuyucularıyla buluştu.

1. sayfada Arda Güler

Marca, Real Madrid tarihinde gol atan 415 futbolcunun isminin arasına, 416. futbolcu olarak fotoğrafıyla Arda Güler'i ekledi ve 1. safyadan yayınladı.

20+10 milyon Euro'ya transfer oldu

19 yaşındaki milli futbolcu sezon başında Fenerbahçe'den 20+10 milyon Eudo karşılığında Real Madrid'e transfer olmuş ve eflatun beyazlı kulüple 30 Haziran 2029'a kadar sürecek sözleşmeye imza atmıştı. Arda Güler, Real Madrid formasını bugüne kadar 6 maçta giyme şansı bulurken 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler