İspanyol takımların gözdesinden transfer açıklaması!

04.04.2019 - 15:25 | Son Güncellenme: 04.04.2019 - 18:25

İspanyol takımların gözdesinden transfer açıklaması!

İspanya takımarının gözde isimlerinden biri olan Bursaspor'un genç kalecisi Okan Kocuk, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Okan Kocuk'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Sezon başından beri iyi oyun sergiliyoruz. Bir türlü sonuç alamadık. Bu da bizim öz güvenimize zarar verdi. Arayı iyi değerlendirdik. Alanyaspor maçında galip gelmek istiyoruz.

 

Amacımız ilk 10 içinde bitirmek. Seri galibiyetler alırsak ligi 10 içerisinde bitirebiliriz. İyi bir kadromuz var. Çok mücadeleci bir takımız. Sadece sonucu yakalamakta bir sorunumuz var.

 

Geçen yıl kiralık olarak oynadığım İstanbulspor'da 37 maç oynadım. Genç oyuncuların oynayarak gelişmesi lazım. Bu sene de buraya öz güvenli geldim. Bu sezon da işler yolunda gidiyor. Bazen kötü maçlar da oynayabiliyoruz. İyi oynadığımızda abartmamak, kötü olduğumuzda da çok da yerin dibine sokmamak lazım.

 

Elimden geleni yapıyor, çok çalışıyorum. Umarım Türkiye'nin en iyi kalecileri arasında yer alırım. A Milli Takım'da oynamak bizim için çok büyük bir gurur. Kalecilerin şans bulması zor, beklemek gerekiyor. Ben de sabırla çalışıp bekleyeceğim. Formayı giyince uzun yıllar bırakmak istemiyorum.

 

Ben kendimi İspanyol kalecilere benzetiyorum. Çabuk ve nerede duracağını bilen. Ayaklarını kullanan... Dünya futbolunda çok iyi kaleciler çıktı. Onları izlemeye çalışıyorum. Bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Allison, De Gea, Kepa, Ederson... Hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.

 

Hedefimde İspanya'da oynamak var. Umarım orada oynarım. İlgilenenler oluyor ama ben buraya odaklandım. Kulübümde başarılı olmak istiyorum.

 

Geçen sene İstanbulspor'da oynadığım maçları izlemeye geliyorlardı. Ben de Avrupa'da oynamak istiyorum. Umarım burada uzun yıllar oynayıp Avrupa'ya giderim. Rüştü Reçber'den sonra hiçbir kalecimiz Avrupa'ya gidemedi. Ben de çok isterim.

 

Bana gelen bir teklif yok İstanbul takımlarından. Bunları duymak çok güzel ama şu an için bir teklif yok.

Mehmet Zeki Çelik çok başarılı bir oyuncu. Geçen yıl çok başarılıydı. Gördüğüm en karakterli oyunculardan biri. Daha iyi bir kulübe transfer olacağına inanıyorum. Atletico Madrid'le ismi geçiyor. İspanya yolcusu olabilir.

Senin için hazırladığımız haberler