İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe'den yılın transferi!

05.08.2024 - 17:48 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 22:20

Jose Mourinho yönetiminde lig ve Avrupa'da çıtayı yükseğe koyan Fenerbahçe, Atletico Madrid'in Portekizli yıldızı Joao Felix'i transfer etmek üzere. İşte detaylar...

İspanyollar duyurdu! Fenerbahçe'den yılın transferi!

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Yeni sezon için çalışmalarına Jose Mourinho yönetiminde devam eden Fenerbahçe, transferde de flaş hamleler yapıyor. Kadrosunu birçok yeni oyuncuyla güçlendiren sarı-lacivertli ekip, sezonun başlamasına kısa süre kala oldukça sürpriz bir oyuncuyu gündemine aldı.

Fenerbahçe'de Joao Felix sürprizi!

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in yıldız ismi Joao Felix'in geleceği netleşmeye başladı. İspanyol basını, 24 yaşındaki futbolcunun transferindeki sürpriz gelişmeyi ve Fenerbahçe ile ilgili detayı duyurdu.

Atletico Madrid, gelen teklifi yetersiz buldu

Geçtiğimiz sezonu Barcelona'da kiralık olarak geçiren Joao Felix, bonservisini elinde bulunduran Atletico Madrid'e geri döndü. Madrid ekibi, yıldız futbolcu ile yollarını ayırmayı planlarken, beklenen teklifi alamadı. Portekizli oyuncu ise Barcelona'dan teklif gelmesini bekliyor. Ekonomik olarak zor günler geçiren Katalan ekibi ise bu transferi askıya aldı.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre ise; Felix için Premier Lig'den Aston Villa teklifte bulundu. 2019'da yaklaşık 130 milyon dolar karşılığında Felix'i kadrosuna katan Atletico Madrid, gelen teklifi yetersiz buldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Lille maçında stadyumun yarısı boşaltılacak! İşte sebebi
Habere Git

Felix transferinde Mourinho faktörü

Madrid ekibi beklenen bonservis karşılamazsa, 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda tutmayı planlıyor. Fenerbahçe'nin de yıldız oyuncuyu yakından takip ettiği aktarılıyor. Öte yandan Barcelona'dan teklif gelmediği takdirde Felix'in sarı lacivertli ekibe vatandaşı Jose Mourinho faktörü nedeniyle sıcak baktığı belirtiliyor.

Benfica, Felix transferinden çekildi

Portekizli oyuncunun eski takımı Benfica'da başkan Rui Costa geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Felix'i kadrolarına katmak istediklerini fakat ekonomik olarak bunun mümkün olmadığını söylemişti.

Felix'in performansı

Temmuz 2019'da Benfica'dan 127 milyon Euro bedelle Atletico Madrid'e katılan Felix, geçtiğimiz sezon Barcelona forması ile 44 maçta 10 gol attı ve 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler