İspanyollar transferi duyurdu! Trabzonspor'da forvete dünya yıldızı geliyor!

11.06.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 10:52

İspanyol medyasından AS'ın haberine göre Abdullah avcı yönetimindeki Trabzonspor, Alexis Sanchez'i transfer etmek için menajeriyle iletişime geçti. İşte detaylar...

İspanyollar transferi duyurdu! Trabzonspor'da forvete dünya yıldızı geliyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor’da yeni sezon transfer döneminde hareketli günler yaşanıyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Abdullah Avcı'nın, bonservisi elinde olan Alexis Sanchez için harekete geçtiği iddia ediliyor.

Trabzonspor, Alexis Sanchez için ısrarcı

İspanya'nın AS gazetesinin haberine göre Trabzonspor, Alexis Sanchez'i transfer etmeyi düşünen ilk takım. Ancak haberde bordo-mavililerin yanı sıra Udinese, Miami ve Parma'nın da 35 yaşındaki dünya yıldızının peşinde olduğu belirtiliyor.

Fırtına'dan transferde dev hamle

Trabzonspor, imza parası ve yüksek maaş teklifiyle Sanchez'in işini bitirmek istiyor. Transferin gerçekleşmesi durumunda, Karadeniz devi, hücum hattına büyük bir katkı sağlanmış olacak. Ünlü futbolcu için bordo-mavili kurmayların girişimlerine yoğun bir şekilde devam ettiği ve ısrarlı oldukları belirtildi.

İlgini Çekebilir
Premier Lig yıldızı, Trabzonspor'a haber gönderdi!
Habere Git

Alexis Sanchez için dudak uçuklatan rakamlar ödenmişti

Sanchez, 2014'te Barça'dan Arsenal'e 42.5 milyon euro'ya, 2018 yılında da 34 milyon euro'ya Arsenal'den Manchester United'a transfer olmuştu. Ayrıca haftalık 500 bin poundluk kazancıyla da uzun süre İngiltere'nin en çok kazanan futbolcusu ünvanını elinde tuttu. 35 yaşındaki futbolcu için bugüne kadar 106 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Piyasa değeri 2018'de 70 milyon euro'ya çıkmıştı..

Alexis Sanchez'in geçtiğimiz sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Marsilya'dan İnter'e transfer olan Sanchez, bu sezon tüm kulvarlarda 33 maça çıkıp 1110 dakika süre aldı ve 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi..

Alexis Sanchez'in milli takım performansı ve başarıları

Şili Milli Takımı ile 162 maça çıkan dünya yıldızı, 51 kez fileleri sarstı. Kariyerinde Barcelona, Manchester United, İnter ve Arsenal gibi dev kulüplerde forma giyen Alexis Sanchez, bu periyotta tam 20 kupa kazandı. İnter ile 2 kez İtalya şampiyonluğu, Barcelona ile İspanya şampiyonluğu yaşayan Sanchez, İngiltere, İspanya ve İtalya'da birçok kupayı kaldırdı. Şili Milli Takımı ile de 2 kupa aldı.

Senin için hazırladığımız haberler