İspanyollar paylaştı; Daçka’dan yanıt geldi: “Saygı…”

11.12.2020 - 15:24 | Son Güncellenme: 11.12.2020 - 15:31

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Darüşşafaka Tekfen, üçüncü maçında son şampiyon Hereda San Pablo Burgos ile İspanya’da karşı karşıya geldi. Darüşşafaka Tekfen, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Hereda San Pablo Burgos’un sosyal medyadaki hangi paylaşımına tepki gösterdi? Darüşşafaka'dan Hereda San Pablo Burgos’un paylaşımına ne yanıt geldi? İşte Detaylar haberimizde…

İspanyollar paylaştı; Daçka’dan yanıt geldi: “Saygı…”

Bertan ERMAN – AJANSSPOR

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Darüşşafaka Tekfen, üçüncü maçında son şampiyon Hereda San Pablo Burgos ile İspanya’da karşı karşıya geldi. Mücadeleden 100-70 mağlup ayrılan temsilcimiz, maçın ardından San Pablo Burgos’un paylaşımına tepkisiz kalmadı. İspanya temsilcisinin paylaşımında, maça damga vuran Kübalı oyuncu Jaisel Rivero’nun kafası bir dönercinin üzerine montajlanmış. Dönerin üzerinde de Darüşşafaka Tekfen logosu yer alıyor ve İspanyolca paylaşım yazısında: “Soslu lütfen” yazıyor.

İşte o paylaşım!

“Gönüllerde saygı kazanır”

Darüşşafaka Tekfen sosyal medyası da, San Pablo Burgos’un bu paylaşımını alıntılayarak, İngilizce, “Maçlar sahada kazanılır. Gönüllerde saygı kazanır. İstanbul’da görüşürüz.” ifadeleri yer aldı.

Kara Panterler, Hereda San Pablo Burgos’u 22 Aralık tarihinde, Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler