İspanyollar yazdı: Beşiktaş yeni kalecisini İspanya'da buldu!

20.05.2021 - 10:34 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 10:44

Beşiktaş'ın gelecek sezon için kaleci transferi yapmak için atağa kalktığı gündemde. Sevilla'da forması giyen Tomas Vaclik, Beşiktaş'a mı geliyor? İşte gelişmeler ve detaylar...

İspanyollar yazdı: Beşiktaş yeni kalecisini İspanya'da buldu!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlılarla ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş, kale mevkisine transfer yapmaya hazırlanıyor. Kadrosunda Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran gibi genç eldivenlerle şampiyon olan Beşiktaş’ın Sevilla’dan Tomas Vaclik’i listesinde aldığı iddia edildi.

Beşiktaş, Sevilla kalecisi Vaclik’i gündemine aldı

İspanya’dan ABC’nin haberine göre; Sevilla’da forma giyen 32 yaşındaki kaleci Tomas Vaclik siyah-beyazlıların gündeminde. 

Vaclik ayrılığa sıcak bakıyor

Deneyimli eldiven 2018 yılında İsviçre Ligi ekibi Basel’den 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. Bu sezon Bono’nun gölgesinde kalan Vaclik de ayrılığa sıcak bakıyor. 

Kontratı ne zaman bitecek?

Bu sezon 7 maçta görev alabilen Çekyalı kalecinin kontratı 30 Haziran itibarıyla son bulacak. İspanyol basını, milli takımda 36 maça çıkan Vaclik’in kesin olarak takımdan ayrılacağını öne sürdü. 

Sergen Yalçın geçen sezon ne demişti? 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Loris Karius’un hayal kırıklığı yaratan performansı ve olaylı ayrılığının ardından kaleyi Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran’a emanet etmişti. Yalçın, geçen sezon yaptığı açıklamada, “Kesinlikle kaleci almayacağız” demişti. 

Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran’ın performansı

Beşiktaş’ta bu sezon Ersin Destanoğlu 37 maçta görev aldı. 35 Süper Lig maçında 11’de sahaya çıkan Destanoğlu, ilk şampiyonluklarını da bu sene yaşadı. Öte yandan bir diğer kaleci Utku Yuvakuran da Beşiktaş’ta bu sezon toplam 11 maçta görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler